Mladi umjetnici iz Sarajeva
0
Oslikavanjem tijela ruše seksualne tabue
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neznam zasto je tabu biti odjeven u grudnjaku i gacama, takvi smo i na plazama? Ali eto dobri su sto se tice slikanja.
Ovo je već viđeno mali milion puta. A naslov \"Oslikavanjem tijela ruše seksualne tabue\" nema nikakvog smisla. Više seksualnosti ima na plaži nego na ovim slikama. Zaposlite više nekog novinara. Malo je reći da lupate gluposti.
ni sise ni guzova... EEE ne moze se tako do estrade
Talenta imaju. I ovo je uspjeh..nekome nije, sta ces. Citajuci komentare vecine vidim da je moto kriviti druge za vlastiti neuspijeh nebi li se osjecali bolje i lakse. Moralnost ne spominjem, posto ste tek glumci morala i moralista, gledajuci samo komentare, bez vase cjenjene privatnosti.
Naucio ih Bojan Hadzihalilovic kako se krade i plagira. Bojanova zena, Dada, je kao studentica pusila kitu asistentu crtanja u mracnoj komori.
ovo je super, samo vidim previse grudnjaka :D ali nigdje losih zena sto se tucu sa majkom ili zapostavljaju djecu, kao sto je realnost na balkanu?! da djevojcice saznaju sta je lose a sta je dobro?! zapad pun demonizovanja losih zena a sax samo pokazuje goli zapad :P
jao inovacije.. izmislili su homoseksualnost i prostituciju, najmladi zanat na svijetu. cao su im i motivi nevideni.
Rusimo tabue? Kakve tabue? Da je dobro imati odjecu na sebi? Hajde neke clanke o uspjesima nase djece, srednjoskolaca, diplomaca na natjecanjima iz nauke, inovatorstva, i sl... a ne ove ublehe. Zar je zaista tesko odvojiti prostora na ovom portalu, za one koji nam zaista trebaju biti uzori?
prvo napravimo tabue koji to nisu bili niti prije 40 godina, pa ih onda rusimo sa kupacim kostimom...
Kako smo mi jadan narod... Samo pljuj, pljuj i pljuj sve oko sebe! Komentari su vam ili za Teherana ili za pornografije! Ne valja vam što se skidaju, ali ne valja ni što nisu skroz skinuti??? Nije poenta u tome zatupljeni mamlazi! FUJ ste stvarno! Svaka čast umjetnicima, radovi su im odlični, ali ovoj našoj jadnoj sredini jednostavno nema pomoći...
Opet pederi na sceni ... Pogledaj samo te bolesnike i \"umjetnike\"... Fuj! Hoce da budu popularni, je li!? Idiotizam!
Extra je svaka cast!
Prije 40 (i slovima: četrdeset) godina na sarajevskim pozorišnim scenama marširali su goli glumci i glumice (Gombrovičeva \"Opereta\" sa rahmetli R. Demirdžićem u Narodnom pozorištu, \"Marke i uz to Emilija\" D. Kovačevića u Kamernom 55 i drugdje), a Zike Soklović i Mirza Tanović su se goli vozili u tramvaju od Ilidže do Baščaršije, i niko se nije zgražavao. Danas je \"rušenje tabua\" skinuti se u kupaći kostim???
ku*ve i ku*vari, ccc
Ne smije se Fata skinuti. Đeš to bona da me babo vidi