Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slucajno naletih na ovaj clanak.... tzv gospodo iz SFF, toliki budzet imate da moze festival trajati najmanje tri mjeseca.... plate su vam \"napucane\" kao u politicara.... nemam radsta biti zavidan jer imam dovoljno da si mogu priustiti ugodan zivot...svjedokom sam da svake godine /za vrijeme trajanja festivala/ posao ne dobiju decki i djevojke koje bolje govore strane jezike od vas zaposlenih, a vjerovatno i bolje izgledaju...udomili ste supruge nacelnika, djecu politicara, novinare koji su u porodicno-svalerskim relacijama...jedva ste nafatali \"goste\" iz amerike..licno me vrjedje sto iz budzeta drzave, federacije, resornih ministarstava dobijate toliki novac. a koj je jednim dijelom iz dzepova nas gradjana... da utice na turizam, utice, ali samo tih par dana...promovie se bosna, tacno...ali se sigurno vise promovise \"uzvozom\" nasih filimova...sve u svemu ja vas ne gotivim..
Savrsenstvo na bosanski nacin. Bilo je fula i fuletina kao u prici. Nemali broj ljudi koji su kupile karte za metalac nisu imali sjedalo, a bilo je neoprostivih propusta i na drugim lokacijama ali nema potrebe pokusavati ispraviti obmane press sluzbe koja je mozda i najbolje funkcionirala na cijelom festivalu. bezobrazno ali efikasno. A sada valja pobjeci od ramazana i ociju bosanke javnosti i nastaviti derneciti u Dubrovniku na racun poreskih obveznika gradjana Federacije, kantona Sarajevo, grada Sarajeva i sarajevskih opstina. Svaka cast sff-u na skoro savrsenoj obmani.
ne zna se kad ce se odrzati... kako eskivirati ramazan i iduce godine :(
sve je izgledalo bogato... sad opet po starom
Željo šampion!