Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ba nagli pad temperature? Pa nije dvorana na otvorenom. Da ste na vrijeme pratili temperaturu dvorane i zagrijali prostor bilo bi toplo i ugodno. Da je bilo ko od organizatora otišao u Zetru par dana ranije skontao bi da je hladno. Pa ne može se grijanje upaliti dva sata pred koncert i očekivati da se zagrije. Nije problem pad temperature nego klasični balkanski javašluk.
U bejha se mogu organizovati samo koride i bacanje kamena s ramena..
znaci mogli su ovo gledati i u parkuši
Sarajlije(ako ih uopste ima), zar vas nije sramota?
taman ruska atmosfera zima hsahsa
u Đalalabadu stanje redovno, napad na kriterion
ma materi se izvinjavaj si' čuo, nekulturni stvore onaj
Platite toplanama 1.5 mil. KM duga pa cete imati grijanje pa vam nece biti hladno...
niste vi normalni, nekom će bubrezi otić u narednim danima
nema donacija, nema grijanja
Zima zima e pa sta, ako je zima nije lav, ne boji se ko je zdrav..... :-) Bilo proslo, ne vrijede sad neka izvinjenja. Trebalo bi uvijek da se sve predvidi, ali ali....
Samo u BiH. Koliko su bile karte?
Samo da ne navuku s-noga.
...čuj, sarajevodisk? ..jesul ovo baštinici diskotona?