Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(H) roknu i druga! Prvo je (hroknula) Kemina...Sta ce jadni Bosnjaci bez ovakvih akademika.Sta ce bez njiovih principa Onomad se javi Emir posrbica rodom iz Guznoga crijeva-sarajeva.kako on danas zove Avdica da ne bi bio u tom guznom crijevu u kojem mu smeta ezan ode u kolijevke.To nije bilo guzno crijevo dok je emir posrbica bio emir poturica.U tom guznom crijevu sada je cca 100 iljada poturica iz podrinja.Medicinski guzno crijevo je magacin izmeta.Samo vi nastavite!!!!!Kada se glavni junak tevećelija onaj sa plavim očima i kosom našao u enklavi tuzla kada se nije imalo sta pojesti a u guznom crijevu pobijeno samo 1500 bosanske djece Kada su ga emirovi srbi protjerali iz Odzaka iz doma za sticenike neko iz tuzlanske nacije pitao ga je za emira.Odgovorio je Neznam sta bi supku bio je normalan.Ovo je dobra podloga za scenario na filmu koji treba da razrade ova dva \"velikana\" naziva \"Kako je guzno crijevo ostalo bez šupka\" LAMSE
Mislim da su obojica zasluzila postovanje... Ne gledajte ovo kroz vjersku ili nacionalnu sliku, gledajte to kao saradnju jednog od daleko najboljeg rezisera s ovih prostora sa covjekom koji ima scenarije sa najboljim dialozima na svijetu!
radi je.bo ti on ma-ter
Drzavo draga, Kada ovakog akademika penzijom platite 200 KM mjesecno, mozes ocekivati da ce napraviti scenarij i film kojim ce takvu drzavu ismijati u svijetu. Bravo Sidran, to je za ljude Bosance koji nisu dobili nista a dali sve. Samo udari po bosnjackoj bandi.
... eto vam pa vi glasajte za Radoncica i kompaniju... ko je sve u ovoj BiH akademik... ccc
Dobro si skont´o da se od patriotizma ne živi i da po svoje mišljenje ne moraš ići kod neobrazovanijih od sebe. Kusturica je to što jeste: Srbin islamske vjere, Sarajlija, Fakin, Mangup u svakom smislu riječi i to ne mahalski nego svjetski, a iznad svega veliki maestro u svojoj branši. I prirodno je da Ti, kao jedan od rijetkih koji ima neke vrijednosti a ostao lojalan Alijinim banditima i nasljednicima, odeš fino i napraviš saradnju sa čovjekom koji odgovara tvom profilu u struci. A sada poruka antiSidranima: navečer kada legnete i pokrijete se jorganom zapitajte sami sebe koliko nisko možete ići. Bijedo Bosanska - obogatiše se ratni profiteri i kriminalci na tebi a ti im na svakim izborima uporno daješ podršku. Mora da si Mazohista
hahahaha-jeste levati! I meni grad Sarajevo uplacuje ko Dinu socijalno,penziono-hahahaha.......A ja vas heb.. iz Gorazda!
Jeste vi papci stare mi, znate vi kako je tesko paru zaraditi??
Srbi su Turska KOPILAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baliska posla. sta se cudite. to je genetski deformisana nacija cija je glavna karakterna crta los karakter. to je naravno i nasa sramota jer su oni dio nas. svi su oni nekad bili srbi i hrvati ali od onih najlosijih, najbeskarakternijih... logicno je da ce i potomci biti isti, slicni ili jos gori. za ocekivati je jos slicnijih istupa i cak cescih vracanja pradjedovskoj vjeri. i medju njima ima dosta onih kojima je ostalo barem mrvu savjesti.
Napustio sam BiH 93ce, ali jos volim BiH. Stalno kada se vozim ja slusam \"hajmo bosno\"! Ja sam patriota!
Valja pred Allaha stati.....hmmm
sidrane ako ima neko na ovom dunjaluku mi drag to si ti al zasto bolan ono malo duse dade dusmanu .....
Šta ti kaže šef Fahro na to ?
Moj brat Kusta je potpuno u pravu - Sarajevo je postalo guzno crijevo.