Narodno pozorište Sarajevo
0
Operom "Rigoletto" počela nova sezona
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odusevila sam se sinocnjom izvedbom. mozda nije najbolje sto se moze vidjeti, ali s obzirom na uslove u kojima ljudi rade i da ne postoji niti jedan drugi motiv da rade to sto rade do ljubav prema umjetnosti ovo je bilo fenomenalno. aida corbadzic-valka je nezaboravna. svaka cast svima! @umjetnik: ukoliko nemas nesto pametno da kazes kao komentar na umjetnost i desavanja u istoj bolje je da sutis.
prodjoh sinoc pored pozorista nakon predstave.sve je bilo uflekano od ostataka riganja umjetnika i publike.pod hitno cu tuziti gosp.gojera za flekanje lijepih zelenih plocnika.(I DA SE UBUDUCE ZABRANI RIGOLETO DA SE VISE NE RIGA OKO POZORISTA).