Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect i bas mi je drago mi je da su i njih dvoje otisli sa ekipom! Good luck!
Svaka cast Danise ! Sretno za nagradu, u svakom SLUCAJU NAJVECI Si NA BALKANU !
Isti kusturica
Ovo isto pises vec godinu na mnogo clanaka. Nisi interesantan. Pogodis sto sta, ali najvise pretjerujes i sto je najzalosnije ne gledas u ogledalo i ispred svojih vrata. Ow da, prestanite vi neuspjeli nostalgicni starci s tim duhom Sarajeva i pripisivanja toga Neletu (koliko moras biti jadan i neuspjesan u osobnom zivotu da ti on bude uzor) i drugim sanerima. Duh ovog grada je mnogo veci od nevaznih osoba kao Nele i slicni njemu...Duh ovog grada je u samom gradu, ne u slucajnim prolaznicima...duh ovog grada postoji mnogo duze od Nadrealista, Brege ili Emira (koji bez obzira sto se mentalno prikljucio vama nije ipak vas, kitite se opet tudjim perjem, iako u zadnje vrijeme nije ni to perje nesto vrijedno...kao sto ste se kitili Ivom i Mesom...uzalud vam, opet nisu vasi)...svi cemo otici, samo Sarajevo ce ostati, i njegov duh koji osjetis gledajuci ga ili setnjom pa makar nikog ne bilo na ulici...ne trebaju za to jokeri poput Neleta ili Brege....jer je duh u samom Sarajevu.
mikibeg šta ima? napiše li se koji zakon? deder napiši koji o rs-u, đe nestadoše muslimani sa tih prostora? hoće li ko kupiti njihova zgarišta?
Hairli nek bude Danise i glumcima pa uskoro da vas i mi gledamo na platnu.
Rom,ovaj tanovic crnji od njih obadvoje.
POMOZITE BOSNI VRACAMO TRECU REGIJU http://esimsecura.com/lan.14806/
Ipak nije kao ona gnjida kusta koji samo kes ubire na kondo Roma.
Nisam ni znao da je Danis cigan. Sada mi je još draži.
@čika šeki Šeki jarane, jes to Ti?
Svaka, ali svaka tema se zavrsi sa genocidom i spominjanjem majki, i sa jedne i sa druge a bome i sa trece strane. Bar ovi napaceni ljudi koji su na slici i o kojima je rijec, su zasluzili jedan osmjeh i sa vase strane, imbecili retardirani. Strasno je to koliko ne podnosite tudju srecu, koja je u ovom slucaju iznimno kratkog vijeka.
JADO GENOCIDASKI- te kvazi zakone redaj svojoj CET NI C KOJ rulji...samo onaj ko prepoznaje istinu moze daa se oglasi....OPLETI...ili ti ga zauvijek- SIKTER !!!
bravo danise sve ti je odlično samo nastavi tanoviću ponosni smo na tebe ,a drago nam te je vidjeti na ulici dok šetaš svojim gradom. da si zdrav i živ svima nama čika šeki
Šta je F.A.Š.I.S.T.O ??? Neodgovaraju ti Zakoni 1-10 ? Normalono,da ti neodgovaraju kad u genima imaš krvi ko.ljača srpskih glava '41-'45.......'91-'95
Vala, nitko jos do sada u istoriji ovog portala nije posteno i dostojno kroz komentar opisao nas dragi seher kao Zakon 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10. Svaka cast. Dok god se te cinjenice ne prihvate, nista od onog naseg olimpijskog i grada koji je hrabro prezivio opsadu. Aferim!
Sta je ..tesko ti palo na tvoj primitivni mozak ,pa nisi u stanju da rastabiris o cemu se radi ?!