Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim SFF ... volim grad u dane SFF ...
sff raj za rumunske i bugarske filmove da nema naseg festivala ovi filmovi se ne bi nikada nigdje prikazali
@khhhhhhhhh @opa idite kod tate dodika on pravi svjetski festival trakotra svaki godine, mozda da se prijaviti pa mozete zajedno da ucestvujete ciji je trakor najbrzi, nezna se koji je vec talenta od vas
SFF je nešto odlično i svake godine sve više i više napreduje jedino što fali je možda malo veća promocija čak ni u cijeloj BiH nema dovoljno reklama koje bi promovirale SFF, a da ne spominjemo susjedne zemlje, a pogotovo zapad al sve u svemu, odlično napreduju :)
\"Uzevši u obzir ovogodišnje interesovanje za sve programe SFF-a, te broj prodatih ulaznica, kao i činjenicu da vlada izuzetno interesovanje publike za prateće programe Festivala, s pravom možemo zaključiti da će 15. Sarajevo Film Festival u svim segmentima nadmašiti svoja prethodna izdanja, te da nas očekuje vrlo intenzivnih i uzbudljivih devet festivalskih dana\", stoji u saopštenju direkcije SFF-a. Valjda pretpostaviti, a ne zakljuciti? Nepismenost ili manipulacija?
od kojeg ne zaradi niko osim familije. samo fragment: u okviru kojeg ce doci ovih sezdesetak mladih ljudi: http://www.talents2008.sff.ba/sff_talents.php neka svako od njih u 9 dana ostavi samo 20 km u sarajevu, a ostavit ce vise: 9x20x60=10.000km. o dobrim filmovima da ne pisem. stoga, ne ken.jaj, majke ti!
najbolji familijarno-jaranski festival u sarajevu
cuj jedan od najznacajnijih u evropi, koje zablude, hahaha
ajde papcino sta ti znas... najbolji festival u regionu i jedan od najznacajnijih u evropi.
Regionalni festivalcic. Sta ima!!!!!!!!!! :PPPPPPP