Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji lopovluk, iz Konjica sam, ovaj most se gradi 10000 godina, namjerno se cekalo pred izbore pa da mogu objavit ovakvu vjest. I cuj 5 i po milijuna za 2 metra mosta od kamena, da se moralo mog\'o se izgradit sa par hiljada maraka, ko je god vidio most zna sta govorim. Nije vrijedan texta u novinama a nesto vise.. Emir Bubalo gradonacelnik :) Covjek bi rek\'o pravi smokljo kad ga sretnes u komsiluku, a zna uzet 5 milijuna i jos ispast dobar gradonacelnik. Od ove zemlje je i bog digo ruke, politicari kradu dok ne dodje do potpunog raspada, a narod ko ovce, mrzi se i nema za hljeba. Nakarade bolesne, ni u Somaliji nije ovako..
REDAKCIJI SRAJEVO-X-a JEBEM MATER PIRAMIDIOTSKU. DANAS SU DOBILI VIJEST O IZVANREDNIM ARHEOLOŠKIM OTKRIĆIMA U VISOKOM. BUDUĆI DA JE TO ZEMALJSKI MUZEJ, KRETENI NARAVNO SAKRIVAJU VIJEST.