Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okupaj se, tuknes
Dokle će ova privatna pijačarska mafija sisat novac iz budžeta na štetu institucija koje se bave pravom kulturom i umjetnošću?
A našeg dragog Kustu niste zvali?!
kolka je glava ovom nadiru ccc
nema gorih zivotinja od siptara i sandzaklija
a ovih zgubidana
budul skupe kokice na festivalu. nema se, sta cu
zna li ko hoce li prikazati moonrise kingdom i amour hanekeov?
Svaka cast Purivatri na organizaciji, samo naprijed ! Nije vazno da li ce samo biti poznatih zvjezda na festivalu vec na kvalitenom programu ! Koristim priliku da jos jednom cestitam nasoj Aidi na zasluzenoj nagradi Kanskog festivala !
Filmski festivali, kao i svi drugi festivali, su glupost. Koliko halabuke oko svakog, kao da je festival sam po sebi napravio sve te filmove. Dajte vise...
bolje bi Izeta sama izlobirala nego sva ekipa SFF-a sto je u Kanu bila ove godine, al eto, boli kad je zena sposobnija
znaci ove godine nema velikih imena na SFF :-)