Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Donizada Džumhur - Miletić!!! Mozda jednom bosnjaci i shvate da su se Zuko Džumhur, Mesa Selimovic i slicni ponosili svojim prijateljstvom i bratstvom sa Srbima, a da pri tome im nekakvo izmisljanje razlika i tzv bosnjastva nije bilo ni u peti !!!!!
hm...samo-da-kazem-da-nije-obilježena-ova-godišnjica-uslijed-protivljenja-člana-porodice-Džumhur/PARE/PARE/
Da eto prodje 19. godina od smrti velikog covjeka i umjetnika... Volio je Konjic,carsiju,Neretvu..,puno je Zuko dao za svoj grad al eto i nakon 16. godina njegova zelja,da kuca u kojoj se rodio,odrastao postane muzej ostala je samo zelja. Jednom je rekao \"Manjeg grada veceg smrada\" Pa molim vlast da pokazu da se nas Zuko samo salio!!!