Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa ova mačka... :)))
Jel to znači da ideš na predstavu ?
ma kakva predstava...od izlazaka izadjem da bacim smece :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E. Bravo je predobar glumac, a njegov film Remake mi je za Oscara. :)
Nasa ublehaska pozorista ... Hoce li biti nekad nesto kvalitetno ? Da nekad sami rasprodate karte i da zivite od toga ili cete i dalje traziti novac od drzave ? Joj kako su sramotni.
Baš zvučiš kao veliki poznavalac pozorišne djelatnosti...... Imamo mi fenomenalnih predstava, pogotovo kad se uzme u obzir u kojim uslovima naši pozorišni glumci rade. Ja im skidam kapu!
Kada rasprodaju svoje "velike" predstave i privuku ljude bice i boljih uslova. Kao mladji gledao sam bolje predstave. Niko im nije kriv za uslove, sami su krivi. Do tada ko im mater 'ebe. Ali najjaci su oni iz Mostara, sto traze milostinje.. kakve nesposobne ublehe. Privuci narod pa ce biti para.
Ovaj Bravo.... Ovaj Bravo.....đizus faking krajst, kakav idiot pa samo je "tesla10" s portala veći tenke od njega
tenkre*