Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvazi reditelj je presmijesan, pa on do sada nije snimio nijedan posteni pravi film, a sada bi snimao 3D koji se snima sa esetak kamera da bi se dobio 3D efekat. I taj film \"Mobitel\" on to jos moze prodavati tom neobrazovanom narodu, no filmovi snimani mobitelom su demode ima vec pet godina i danas se samo djeca sluze tom tehinkom. Aferim \"veeeeliki\" kvazi reditelju!
Ovaj Begovic i njegova zenetina popeli su nam se na vrh glave.Nista niscim sam dzaba trose nase pare.Ne vidim uopste razlog da se o njemu pise na ovom portalu.Cuj kandidat za Oscara, pa nije dobacio ni do Hadzica.... To niko ni ne gleda.Uzasno! ! !