Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja svrha? USA je toliko naoruzana da samo oduzimanje i zabrana moze ako moze nesto popraviti.
Sto Amerikanci samo u Bosni promovisu akcije tipa "zetva " isl?
"ustavno pravo da posjeduju oružje"... e jbš taj ustav kad ti garantuje pravo da nekoga ubiješ.. Nek' priča ko šta hoće, ali posjedovanje oružja je izazivanje đavola.. počevši od činjenice da lako može završiti u rukama djece, pa do činjenice da "žuta minuta" često završi tragično..
Cekajte pa zar ono nije bio teroristicki cin!? Da je to neki Säid uradio tresao bi se Cnn, Bbc, Nbc. Aaaaaaa terrorism, aaaaaaaa terrorism
Šta ima ukinut.....
Problem nije u oruzju, problem je u ljudima. Medju top 10 zemalja po broju oruzja na jednog gradjanina su Svicarci, Svedjani i Norvezani, a kod njih neces cuti ovakvu vijest sigurno. Ovaj je mogao otici i na ulici nabaviti pistolj, da ga nije mogao legalno pribaviti, tako da ne vidim da ce im puno ta kontrola pomoci.
Ni europljani nisu bas imuni na takve stvari, sve fin kulturan i "visoko civilizovan" svijet i onda se ukaze Andreas Brevik i smakne 77 ljudi dok si rekao sta bi.
Jeste, ali zato je to primjer star 4 godine, dok god Amerikanaca je ovakvo nesto skoro pa svakodnevnica.
po koji put se ovo pitanje vise povlaci.......pa se usute dok se opet nesto desi pa opet prasina.......pa se usute.........jbg biznis je biznis
Klix uvijek prenosi samo negativne stvari iz Amerike... Kad radiš usporedbu sa drugim zemljama i u obzir uzmeš broj stanovnika, mi smo u većem kurcu... Imaju dobar postotak debila (mislim na one koji se smatraju normalnim) ali ima tu i lijepih stvari...
Tito dragi ovi u US su otisli totalno ! Kad bjelac ubije crnca RASIZAM ! Kad crnac ubije bjelca TREBA BOLJE KONTROLISATI ORUZIJE !
Ovo je 1896 pokusaj da se nesto ucini.Nema sanse.Jednom naoruzan i to legalno-nikada razoruzan.