Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zejileeeeee, zejiiiillllllllliiiilliiileeeeeeee
svaka cast na knjizi. najrealniji opis rata i agresije na sarajevo i BiH, bez nekog pretjeranog i nepotrebnog uzdizanja, gdje nam rahmetli saudin prikazuje kako je zaista bilo i ne prica bajke, nego stvarni zivot bosanskog vojnika 92-95, od nemanja uniforme ili cizama do kritika onih koji su sve imali i koji i danas imaju sve dok obicni vojnici lagano umiru u odlaze u zaborav.
Svaka cast Saudinu ko i svima ostalima koji su uporno radili na izdavanju njegovog djela.Njegove knjige se trebaju ucit po skolama da se ubrzo ne zaboravi sve sta se radilo gradjanima bosne hercegovine, bio je agresor i zna se ko je bio a bili su ti koji su branili goloruki svoj narod od divljackog srpskog agresora...