Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što ne mogu ovih "filozofskih istina"...toliko puta ponovljene fraze da su izgubile svaku vjerodostojnost...
kad sam citala ovaj tekst, ispunili su mi se svi snovi, za koje nisam ni znala da sam ih sanjala.. :D
Najbolji i najjaci filmski festival u regionu! Od ogromne vaznosti za drzavu kad je pokrenut tokom rata! I festivalom se isto borilo protiv barbara na brdima oko Sarajeva! Oni koji kritikuju SFF neka nazovu par hotela po Sarajevu i Ilidzi i neka pokusaju rezervisati sobu, pa ce se uvjeriti da su hoteli prilicno popunjeni i da festival puni kasu grada Sarajeva! Ali nista Bosnjo samo zna da kritikuje... Hvala Miri i drugim organizatorima festivala!
Sarajevo ima šta da ponudi i vidi se to. Pogledaj npr Dodikistan, imaju nekakav "Demofest", kulturni događaj težine jednog "Jablaničkog ljeta" :D :D A šta Široki Brijeg ima, ako Mate Bulić ne održi koncert sa kukastim krstevima i ono slovo U sa + iznad, nema ništa cijelu godinu.
Prvo ljeto je dijaspora dolazi turisti dolaze, drugo s ovolikom pompom reklamom bombardovanjem u medijima jumbo plakatima gdje se god okrenes SFF da je korida bila bi popularna, trece u Sarajevu se promijenila demografska struktura svijet opterecen razocaran takmicenje je u tome ko je vise urban ko nije seljak pa velika vecina radi vlastitog ega ide na SFF da budu ovi a ne oni, a ne zbog tog sto im se gleda neki bugarski film! Jedino sto je dobro sto si i ti rekao je da SFF puni kasu grada! Popunjenost hotela i gledanost nekog dogadjaja nije mjerilo njegove vrijednosti vjeruj...
Oj ove jasmile kobile, samo za jahanja
Meni se čini da balije više gotive Cecu nego ovo sr.a.nje od festivala http://www.kurir-info.rs/stars/pripreme-za-koncert-ceca-u-centru-sarajeva-clanak-1512535
Jasmila "volim kontroverzne teme i pare iz budžeta" Žbanić
Izgleda da u ovoj zemlji tece med i mlijeko.Izgleda da nemamo drugog posla. Pisete o reziserki koja je nakon nagrade na Berninalu, izgubila svaku vezu sa realnoscu i svaki njen novi projekat je sve gori i losiji. Ne vjerujem da ce bosanci pohriliti da pogledaju film o pederlucima! To je rezervisano za Jasmilu i njenu elitu, ipak mi nismo toliko napredni da mozemo razumjeti njene poruke( biti peder normalna jestvar!) Licno nemam nista protiv homoseksualaca,to je privatna stvar svakog pojedinca. Ali za mene su zene nesto naj ljepse sto je bog moga da nam podari.
sve go ufurani "moderni" debil sa modernom tematikom
Film "Otok ljubavi", koji tretira tematiku homoseksualne ljubavi - OVO ZAOBIC U ŠIROKOM LUKU ....
Ermin bravo zvani Eric Cantona.
elem....trla baba dlan da joj prodje dan
Koji naslov i patetika hljebe dragi! Njih 10 se lezerno izvalili, svi nesto nacifrani, muski drpaju jaja prekonogili, dizu u nebo propali "projekat" govore nam da treba biti smijesno kad se dva muskarca poljube. Predavaju i uce o tome da je ljubav ljubav svejedno je li homo ili hetero. Svijet se okupio slusa sta oni palamude, klima glavom smjesi se kad se i oni nasmiju. Novinari slikaju mora se to objaviti. I na kraju magicni zakljucak "Ljudi ostare tek kad prestanu da vole. Treba biti zaljubljen u ljubav".Ne znam, mozda sam glup ne kontam ali iskreno ovo je meni sranje...Nekad su filmski radnici i pisci bili olicenje pravih vrijednosti, uvijek isli ispred vremena i razmisljanja sirokih narodnih masa a danas ... :(
bogam vi mi svi nesto izgledate stari, podocnjaci, bore..nidje ljubavi
Ova Zbanic iz filma u film sve gora I ocajnija. Ovdje tako jasno pokusava da sakrije taj ocaj. Ocaj zbog spoznaje da vise ne zna - sta I kako dalje. Tuga.
u zivotu nisam vidio ruznije zensko od ove jasmile,a filmovi su joj dno dna
Strah me pomisliti na sta ti licis. Balijetino.
cim si ti stavila nik sarajka ti si sigurno dosljo u sarajevo
Meni je ova Jasmila Zbanic odvratna
Vjeruj, ti si meni jos odvratniji
Zasto bi mi zena bila odvratna? Jel' mi uradila nesto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)