Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem cilj izložbe, niti smatram da treba biti pod rubrikom "Kultura". Prije bi se ovo svrstalo u rubriku "Uvlačenje u pakšu Erdoganu", koji vjerovatno i plaća ovaj "nezavisni" umjetnički izričaj. Dok god se plasiraju jednostrane režimske informacije, nema cjelovite slike. Recimo, da li je autorica istražila koliko je ljudi završilo u zatvoru nakon udara? Da li se zna kakve su sudbine porodica disidenata? Koga briga, bitno je da se čestita tiraninu.
Ha ha ha ha.............😂😂😂😂😂
Quo vadis obrazovanje u Bosni i Hercegovini? IUS se deklarativno otvara kao jedan Instrument diktata i propagande Erdogana: autokrat koji drze disidentnog narod u strahu i represiju. A ovi nasi mladi studenti koji hoce da bude "univerzitetski istrazivaci", i koji su "kreirani" ovu bananu-izlozbu, nisu ovdje nista manje nego manipulisane marionete bez kriticke misljenje i zdrav razum. Ali mladi su, i ima jos nada, samo da se probude, da se emancipiraju i da se bolje i vise informisu.
ako smo se mi probudili i oni ce
danas sve u znaku turske!!!
" izložba o neuspjelom državnom udaru u Turskoj" .. jestel mogli šta gluplje izvuć iz 6upka