Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li ijedna noc bez Konakovica i ove njegove ublehe?
Pa moze li ijedna noc proci a da Konakovic neproseta crvenim tepihom. . ko je on uopce i ko ga poziva. .
zasto dino radja ako je goran karan?????
Dinina supruga svojim izgledom odskače od većine, lijepa i elegantna žena.
kako se odjaviit sa oovg klixa trajno
Za sve ove što pljulju SFF nek pokuašju da nazovu bilo koji hotel u Sarajevu i nek rezervišu sobu,hmm dobit će odgovor zalimo gospodine/gospođo svi pansioni su popunjeni. Ovo je punjenje budžeta gradu Sarajevu i takođe nek nešto i hoteljeri zarade.Al bošnjo nije naučio nikad da cijeni on je naučio samo da pljulje vidi neko pljulje pa hajde i ja da budem kul.
Svi kapaciteti popunjeno do sutra .
Jedno od rijetkih dogadjanja po kojima je Sarajevo poznato u svijetu i nadje se malogradjana i velikoseljaka koji i po tome pljuju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A na mom tepihu mrvice... Vrijeme je za usisavanje. 'ajd' zdra'o!
JaH... Tak'a država... Samo se za hljeba ima... 'ta ćeš...