Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je gospodin Pablo bio konstantno napušen i da se baš dobro zahebavao.
Istina, umjetničke slike imaju nerealno enormne cijene zbog uticaja konzumerizma, gdje je umjetnost postala sredstvo prepucavanja najvećih guzonja na svijetu, koji ne znaju ni šta kupuju, a tolike cijene time ubijaju suštinu i poentu tih umjetnina. No molio bih one koji ne razumije da ne kenjaju kako su ovo škrabotine i sl. Ako ne vidite smisao neke slike to nije za vas, pređite preko toga. Kubizam je bio vrhunac inovacije savremene umjetnosti. Nije sve za svakoga, a pogotovo umjetnost.
Jos jedno od njegovih dijela koje necu imati u kolekciji..steta 🤣
Joj al je Picasso prodao muda za bubrege, svaka mu cas
Haman nismo na istim frekvencijama. Meni su djela iz kubizma bezveze 🤔
ja ovo nebi okačio na duvar i budizašto da mi daju
Ko da je crtala moja mala kad je u vrticu
11 Pikasovih slika prodaš za 100 MILIONA dolara, a 100 Bakira Izetbegovića ne bi mogao da prodaš za 11 dolara.
Jesam li ja jedini koji misli da su ova umjetnička djela poput pikasovih, leonardovih, sa absurdnim cijenama. A iskreno volim umjetnost, pogotovo književnu.
Jesi.
More kad imaju para ljudi da rade svi na skeli bila bi 20 marki vrijedna slika ha ja