Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Allahu, da je jos hoce podjeliti po dzamijama kao i Buharijevu zbirku hadisa, i Hanefijski fikh sve djelove, ne samo 3, pa da napokon tradicionalne bosnje shvate zasto neki pustaju bradu, dizu ruke u namazu, ne zikre skupa.
U Sarajevi živi oko 90% muslimana i sasvim je normalno da se promoviše neka knjiga na temi Islama. Ne vidim šta je tu čudno. Pa šta ste vi mislili? Naravno da to smeta onima čiji su ideolozi i uzori bili Marx, Kardelj, Karadžić, Andrić itd. Dosta je bilo i Lenjinovih, Obilićevih, Hajduk Veljkovih, i inih vojvoda po Sarajevu. Znam da bi neki voljeli da se to vrati. Ali, malo morgen!
Stvarno vazna stvar ba... Koliko para samo pokrali jebuzovi dok je niste preveli.... Sve ono hebem....
Koliko li su samo ,,prevodioci,, naplatili ovaj rad. Podpisujem naplatili su oni to MASNO. Hajde neka Federalni bogataši imaju i to u svojoj zbirci.
@gertje Na ovo ti glupan nema šta odgovorit.. AFERIM
Ateisti, kjafiri, neuki poboznjaci, komunisti, vlasi, kauri, đikani kao i ostali "teoreticari i znalci" neka se ne ukljucuju u raspravu i komentare, jer nemaju pojma o ovoj temi. Svojim komentarima ce samo pokazati koliko su neuki i nekompetetni, a neki i zlonamjerni.
Ово да бошњаци могу напредовати у тероризму,
Čovjek koji je ostavio najviše traga u povijesti ljudske civilizacije. Njegov lik i djelo se najviše izučava i studira, a njegov život je poznat i zabilježen do najsitnijih detalja, a živio je prije 14 stoljeća. To su činjenice.
PA valjda bi te izjave trebale bit uključene u Kuran da su tačne, a ne da sad nabadaju nekakvi sljedećim biserima: Prenosi Fatih , sin Omera. sin Muavije, .... tako četrdeset imena do IBN Muslima.
@Khalid Ne gledam filmove. Često sam se igrao ko mali gluhih telefona i znam šta bi na kraju ispadalo od prvog i njegove riječi a ne rečenice !
Kuga, preglup si, nadji drugu temu pa prosipaj svoje neznanje i primitivizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)