Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo masonska zavjera :-).
sad htjedoh isto napisat...nece ovo na dobro :)
Ne znam je li do mene - ali mi je malo cijela slika prestrasna :O !!
Je l' ovo lijevo slatko od guljenih šljiva? Isto ovako možete kupiti kod mene. Bujrum.
Ma ovo ona vidovita Džemila...
Meni ovo ode k'o na onu "Gospu" iz skolskog dvorista u Stocu.
Mural neće donijeti bolju budućnost, mnogima neće ni izgledati lijepo, ali to ne znači da se od takvih stvari, čak i ako nešto koštaju, treba odustati. Mnogi gradovi u regiji, a ja ću navesti Beograd, Zagreb, Ljubljanu i Split za sada, imaju mnogo nekih mikrolokacija koje su uređene maštovito od strane omladine ili nekog konceptualnog umjetnika ili ko zna koga, i onda takve mikrolokacije pozitivno utječu i na raspoloženje, ali i na razvoj maštovitosti (ponuka nekoga da negdje nešto slično ili potpuno drukčije uradi). Ovdje, vidim, konzervativizam vlada, posebno među mladima.
da ste barem kupili nekom ko gladuje dva sendvica dobro bi doslo......sve se nema a za ovakve gluposti se ima!!!!! ooo majko mila trenutno me stid biti iz ovog grada
e ja bih samo volio vidjeti majmuna kome je ovo sad palo na pamet!!!!!!! pa vi niste normalni. pa ovo nema nigdje na svijetu. *ebala vas ova sa slike!!!!
Da su od novca za izradu murala sklepali baraku i u nju donijeli uređaj za presvlačenje dugmadi, fotokopir aparat i strug za pravljenje ključeva, zaposlili bi 6 ljudi koji bi sigurno sami sebi mogli zaraditi, jer u tom dijelu grada upravo manjkaju ovi zanati.
ma bilo sta da su napravili samo otkud im sad ovo??? eto sad ce se sve promijenuti jer imamo ovu na zidu.....
Minuse su podijelili svi oni koji ne shvataju da u BiH nema posla upravo radi bacanja para.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bezveze, bolje da su konja slikali
magarca a ne konja.....
Amsterdam Street Art,StreetArt in Germany...samo promijenis ime grada ili drzave,postoji na Fb stranica za one koji vole ovu vrstu umjetnosti,meni je iskreno drago da se malo unese veseli ton u ovaj Mordor!!!
Mir braćo samo mir
Tako je bilo i 91-e. "Neće brat na brata", "Muslimani, ne naoružavajte se" i ostala sranja. Evo, Bošnjake napadaju u RS-a, Hrvati hoće da nam pale džamije plinom, a nama u Sa crtaju neke poruke o miru. E, ko ne vidi da je ovo uvertira u II poluvrijeme, ćorav je.
da al tada nije bilo ove "slike" ......... 1000% si u pravu!!!!!
Vidi seke kolika je...
babaroga. :D
koja glupost u p...m.
Levitacija čuda čini. Još malo livanjskog sira uz masline... Inače, do ovog murala, najpoznatiji slikarski rad u Sarajevu je bio triptih Gola Hajra.