Otvorena izložba Darija Novalića
0
Moon: Teroristi nisu ostvarili svoje ciljeve
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi gradonačelniče, pa vi ne znate ni košulju zakopčati i kravatu privezati za svečani i/ili službeni događaj, kako očekivati od vas bilo šta više? Strašno.
Strah je utjeran u kosti. Sad kod njih na svakom koraku su skeneri i provjere. Privreda trpi to što je povećan nivo sigurnosti na najviši nivo. Valja obezbijediti novac za svu tu mašineriju.
\"New York 10 godina poslije teroristickog napada\" .. Pa nije bio rat pa da gledamo kako se oni oporavljaju !! To sto ljudi svakodnevno stradaju u Iraku, Palestini to nije bitno ali ako neko vas umre to je onda druga prica..
Do kada se moze posjetiti izlozba, genijalci???
@srblje brate nije to bila laka nego prelaka ko i prethodne 9. Junačina ih i ne primeti. Gazije veliš ha ha, jest baš smo ih momački gazili rode srpski.Nego, nešto si mi sumnjiv hmmm... niđe SKUTORI i 3000DM pa malo posumnjah da st to ti uopšte. Identifikuj se @srblje brate srbine pa ako si stvarno ti, da krenemo u novi boj junački i plemeniti
Jao eksluzive i budalaštine! Kao da je izložba fotografija nekog klingonskog fotografa koji je donio fotke sa svoje planete, iz svoga grada.
ovdje je rijec o izlozbi , i kao da teroristi nisu ostvarili svoj cilj a ti o nekoj sugavoj brdskoj kao brigadi.
http://www.youtube.com/watch?v=F9yXxu51d2c&feature=share a ima izanimlji dokumentarac o navedenoj temi-prikazivali na HTV
Ko postavlja granice slobode govora? Historija! Ko piše historiju? Tako da nije bitno.
@... Pa šta si ti očekivao od običnog skretničara, btw samodeklariranog SRBINA, u (sada već) bivšim željeznicama Jugoslavije!? Najbolji dokaz da i SDP funkcioniše kao i sve ostale partije u ovoj bijednoj drzavi; Ko se više uvuče zlajogluu, tihomiru, fahrotepu itd. u pakaš - dobije bolju poziciju, ha-ya!
The evolution of the 9/11 conspiracy theories http://news.yahoo.com/the-evolution-of-the-9-11-conspiracy-theories.html
Love, Love, Love USA...!!! USA4EVER...!!! BiH4EVER...!!!
cuj otkud aksamija valjda je haris zaduzen za foto u toj slikovnici ,zato nermin nije ni dosao
@englez kad bi TI samo mogao koristiti razum.......:):)
@nasri nemoj se baciti sa mosta samo, a to sto si paranoican i vjerujes u govoreci dim.... to je do tebe