Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica ko neke gedze.. :) simpa su
Afana za gradonačelnika mjesto onog uaaaa, ooooo, uuuuuu
Jel iko bio iz Almya, oni sada su vrhunski strucnjaci u svemu, ne smijes bastu okopat, moras pitat njih..?
Da nam je još Afana, gdje bi nam kraj bio! Čovjek bukvalno pravi turizam od čega god hoće. Probudi se ujutro, i kaže šta će od tog dana biti turistička atrakcija. I ljudi mu vjeruju, odakle god dođu. Zenica mu duguje puno.
Izgradila se Zenica ko Real Madrid!
Volim svoju Ilidžu i ne bih je dao za New York, ali Tuzla ne da se gradi nego se nevjerovatno modernizuje. Moderne i prelijepe zgrade, za svaku pohvalu, ako ikad budem napuštao Ilidžu preslit ću se u Tuzlu.
Imam stan u jednoj od zgrada novogradnje a i posjetio sam dosta ostalih (tz novogradnja je meni sve od 98g zbog ekspanzije stupina). Odrastao sam u zgradi koju su sezedesetih gradili zatvorenici (bulevar) i nijedna od novih zgrada ne prilazi blizu po kvalitetu. Moguce sto iznad mene samo debeli rentaju pa im cujem svaki korak, kurate li srece.
Afan Abazovic je ime koje ce se dugo pamtiti u Zenici.