Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj gimnazijalci ako zbog vasih sranja budemo morali svi ici u taj muzej
Kod nas sve propada cega se dotaknu mlade smage jer one to rade iskljucivo radi furke.
Hipstera i govana.
Gospodin u sredini je moj profesor u med, školi,danas imao cas kod njega znaci nema boljeg profesora demokratije u gradu !!!
boli nas kita
Svaka čast gimnazijalci !
Sramota! Samo cekam dan kad ce se raspasti drzava na dva dijela, to je cinjenica i krajnji ishod ili jos gore bijeda koja vodi u rat.
nek im je sa srećom
Ovo je umladina u koju se ja uzdam, oni koji ce biti dovoljno pametni da ukapiraju da su Srbi. A ne ovi mpatori zatucani koji samo znaju da mrze. Ova deca imaju sanse da zive lepo jednog dana... Srbi muslimani i Srbi pravoslavci dve vere, ali JEDAN narod. :))
imaš u srbiji srbijance muslimane i srbijance pravoslavce pa hajde tamo,tamo te svi vole
ko su to srbi i trebaju to da shvate, haj ti meni objasni kako su oni srbi i po cemu bi ja trebala biti srpkinja *** te retardirana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"dzaba ste krecili!" ovo sa muzejima je lancana reakcija. historijski je samo u nezaustavljivom nizu. valjda ce neko "u dalekoj i boljoj buducnosti" uraditi iscrpne socioloske analize i razumjeti sta nam se zapravo desilo.