Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Sarajevo i BiH,zavidi mi region:)
Super da gostuje u Sarajevu..Jos jedna legenda u knjizi gostiju... Samo pazite sa Mickey-em .. http://www.dailymotion.com/video/x8w9d1_chris-jericho-vs-mickey-rourke_sport
@Neupućeni Kao sto rekoh cura na slici je dzenana iz Donjeg Vakufa Celavi u plavoj kosulji je Muharem sladoledzija ! A glavonja pozadi je Munib kondukter u GRAS-u !
Stvarno,ko su ovi na slici?Znam da se zezate,ali molim vas,recite mi ko su!
spodoba 100% si u pravu jos da dodam odakle joj lova za skolovanje u americi dok smo mi rizu jeli.
Joj sto je ruzan... ufff
Svaka čast na glumačkim dostignućima.Bio je faca.A sad je ZOMB! Nebih ga voli uživo vidjeti jer na slikama izgleda poluraspadnut!
Cura na slici je Dzenana iz Donjeg Vakufa, Mickey je pokupio u pekari kod Fahre ! Dzenana voli da ide za Mikijem i da ga stipa za dupe !
ko je ova cura na slici?
nije mickey nego miki
@@majmun You talking in Serbian or what? I don\'t understand you? I only know few words: sljivovica, sarma, cevapi, serbia do Tokija, dobra riba, I wish you all the best Sarajevo Good bless Sarajevo and Serbia! Now I must go, because they told that they have some nice girls for me...
Ko tebe nauci engleski?
@Neko Yea man, I know that, but it\'s economic crises... Understand me please! I\'ll buy to you ten \"cevapi u zomun\"! Forgive me please, Yours Sincerely Mickey
mickey je lafcina
Kakvi bajni osmijesni nepoznatog celavca i spodobe Ganic, sredio babo ubleharsku poziciju. Pa kad si toliko pametna sto ne pokrenu kakvu fabriku u pm. Jest tesko biti pr i trosit pare iz budzeta, ali ne, ne moze svako biti elokventan kao Emina, dok smo mi bili pod snajperom, ona se skolovala i sad sere, koji su to licemjeri u pm. I onda se raja cudi sto se mrzi SFF, pa gdje ga neces mrzit.