Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U GRADU CE GOSTOVATI BECKA FILHARMONIJA, A KOMENTARI SAMO POKAZUJU KOLIKO SMO NEKULTURAN NAROD. MUKA MI JE OD KOMENTARA. NAMA KOJI TO VOLIMO, CIJENIMO,ZELIMO I UZIVAMO JE MUKA OD SELJAKA I TURBONARODNJAKA. TAKAV KULTURNI DOGADJAJ JE SVJETSKI DOGADJAJ. STETA STO VI TO NE RAZUMIJETE.
Iskreno se nadam da trenutni, naaaaajnesposobnijji gradonačelnik u istoriji, koji za svog mandata ništa nije konkretno uradio u ovom gradu, neće imati priliku da to više bude.
Pa šta je tu sporno? koncert u zgradi koju su Austrijanci napravili za Austrijance! neće valjda u obližnjoj džamiji, ili u Institutu za Dobre Bošnje?!
@? bice tebi jos puno upitnika u glavi nastavis li konzumirati droge koje upravo konzumiras
Meni je ovo licemjerno posebice od onih koji propagiraju i danas dan fasizam ciji su nekada djedovi bili u prvim redovima vojske koja je cinila nevidjena zlodjela.Njihovi sinovi danas sire drugu vrstu nacizma prema strancima koja je u tijeku diljem europe,posebice prema islamu.Njemacka npr takodjer podupire takodjer israHellov fasizam nad neduznim Palestincima i otimacinu zemlje njihove zemlje od strane israHell-a.Gdje je tu pravda ?
Velicanstveno....samo nece biti Kuste i Mileta.
Hoće li svirati "Marš na Drinu"?