Kako je i najavio za naš portal
0
Knežević: Tužio sam Angelinu Jolie!
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj bi htjeo meni se cini koji dinar da izvuce u svemu ovome :)
Tuzice ona tebe zauzvrat... na kraju ce ti biti \"kadija te tuži, kadija te sudi\".
Vecina komentara pokazuje da smo jos uvijek primitivno dno dna, da ne cijenimo ni svoje ni tudje, i da radije gledamo Angelinu kako se bogati na nasoj nesreci nego sto ce podrzati naseg covjeka koji je opisao istinitu zivotnu pricu jedne nase sugradjanke. Fuj, izmeti ljudski
OPET OVAJ SELJAK , SKINITE GA -EBO VAS ON .
i ja bih je tuzio.........samo jos nisam smislio zasto ma idi josipe zajedno sa ostalim idiotima koji andzi nisu dali da snima po Sarajevu u 3pm. To samo mogu idioti koji veze nemaju sa zivotom, eto zagorcat ce joj zivot..... ja ja balvana majko moja
ovaj opet s kitom u ustima, umislja da je james dean.
Josip rules!
I treba je tuziti, nek je isto puta Angelina, ako covjek misli da je pokraden i treba da proba to dokazati. Ali, svi ti filmovi su smece. I ovaj film ce biti kao i svi ostali o ratu u Bosni, ne zna se ko je agresor, ne zna se ko je drzao logor a ko su zarobljenici, ne zna se ko je bacao granate po Sarajevu, ne zna se ko je koje vjere, tj. ISZJEDNACAVANJE ZRTVE I AGRESORA. PROGLEDAJ NARODE BOSNJACKI VEC JEDNOM!!!
DOBRO TI STOJI TA CIGARA, JOŠ TI FALE VOLOVI I KANDŽIJA. Samo da znaš da te ta izjava može debelo koštati jer američki advokati nisu levati, a Angina pretrpljenja BOL je jako, jako skupa. Usput rečeno ona je učinila više za BIH nego svi građani i seljace koji dole žive .
Iskreno meni se čini da se on reklamira preko nje, čuj ti njega molim te zagorčati će joj život, mislim da je Angelina Jolie donijela dosta dobroga ovoj državi, a sve njeno se dočekalo na nož, onda se čudimo nekim stvarim, jednostavno sami tjeramo dobre stvari iz države :)
bojkot filmu!!!!!!!!
On sere . Hoće para na guzove . Tipično BALKANSKI. Fuj !
Američki sistem vrlo ozbiljno shvata problem plagiranja autorskog vlasništva. Bilo kakvog vlasništva, od fotki u novinama, sličnosti naziva nekih brendova a o plagiranju pisanog teksta da i ne govorim. Muzičari su znali tužiti druge muzičare zbog JEDNE DIONICE (par nota) koju prepoznaju u tuđoj pjesmi a koja nije prijavljena (sl. Oasis). Pozovu se eksperti za dotičnu stvar da analiziraju moguće sličnosti pa izvolite! Ne bi me uopšte iznenadilo da je pisac u pravu, malo je previše slučajnih poklapanja u fabuli. U Hollywoodu već dugi niz godina vlada suša kad su dobri scenariji u pitanju, potražnja za svježim i kvalitetnim pričama je strašna...dobri originalni scenariji se plaćaju i po par miliona dolara! Veliki studiji imaju svoje agente koji traže na svim stranama svijeta priče bilo otkuda koje bi mogli iskoristiti, ne bi me uopšte čudilo da je neko od njih \"nabasao\" na ovo štivo i poslao ga na \"ponudu\"! Bosna je njima isto što i Burundi! Ma što g.Miro Purivatra mislio!
njutreba s.i.l ovati da i ona vidi kako je to !
bolje da je guzena ne go tuzenA -- JEST UKRALA; ALU Q: CES JE DOBIT
Knjiga se ne prodaje, stoga je potrebno je nastancati medijske paznje. Za ovaj potez se zahvalite osobi koja rukovodi njegovim \"brendom\", ne njemu. Tuzni potezi za tuzne ljude.
ja ti oprastam, al moj Brad te trazii, zna di radis i di se kreces ..