Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasao sam u zemlji danas neki starinski kljuc, na njemu se moze primjetiti da nije precizno kovan i da je star, sjetio sam se ove vijesti pa eto kasnim nekoliko dana, zanima me kome bih mogao dati da pogleda ?
Eto super što su obnovili vjećnicu, mogu je sad umjesto muzeja koristiti...
Ljudi zemljotres i to opasan... Jel ko osjetio?
zatvorite muzej zemaljski i otvarate ovo...ovo je po meni naspram muzeja bezveze...turisti tamo hodaju samo u muzej BiH idu..dokad-Bog zna..zatvorice i taj domaci izdajnici i spijuni, blokiranjem zakona raznih :) sve kulturu da uniste u BiH...
Kontaće Romi da su "ključevi Roma" pa ih ukrast.