Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhahahahah kralju
Tornjak, Komsic, Ahmetovic .. nema sta odabrano drustvo .. samo ne znam sta ovaj plemeniti cuko radi sa njima
Hrvati su Endemična vrsta u BiH, ovo sa komšićem su posljednji krici multinacionalnog bića u BiH. BiH, žalosno ali istinito će biti Islamska zemlja..
ovom malom da skinu sunce u jednu a mjesec u drugu ruku, opet ne bi bio zadovoljan, ni on ni njegovi roditelji.. koliko je samo ta porodica dobila donacija, i od opcine gorazde, i od dobrih ljudi, i opet da im je nebesa skinuti.. fuj, nekima naprosto treba sve uskratiti..
\"Pozitivna BiH\". Priče novinara, ali i fotografije koje ih prate, pokazuju BiH iz drugačijeg ugla. S obzirom da u medijima najčešće možemo čitati uglavnom negativne priče, u toj rubrici novinari su se potrudili \"iskopati\" pozitivne priče i predstaviti ljudsku, pozitivnu stranu BiH.\" Sudeći po Vašem naslovu i po onome što je pozitivna BiH imala cilj prikazati, rekao bih da Vaš naslov nikako nebi mogli svrstati u te pozitivne stvari...
\"Pozitivna BiH\" je naziv izlozhbe, cita li iko dalje od naslova?
Mali poklonio knjigu sa posvetom. Bas me interesuje, sta je Komšo dao njemu. I kao sto rece @Pozitivna BiH naslov i sadrzaj teksta nidje veze. Mislio sam da ima neke humane pozadine, a ovamo mali jedini darovalac
http://www.youtube.com/watch?v=MGuSK2hVukA
Pozitivna BiH može biti samo onda, kada mediji u naslovu o nekom kulturnom događaju ne istaku ime bilo kojeg političara u BiH. U suprotnom svaki ovakav i sličan naslov smatram kao politički marketing. Kad sam vidio naslov, mislio sam da će to biti jedna duža priča o upoznavanju, međutim namjanje se o tome govorilo u cijelom tekstu i uopšte to njihovo upoznavanje nije bilo strateški cilj tog događaja. Znam da je mali upoznao još nekoliko političara i isto tako im dodijelio knjige. Ipak, možda ste malcu dali ideju da napiše knjigu \"Kako sam upoznao Željka Komšića?\". :)))
STA VAS DVOJICA TALASATE, STO NE DODJETE DA VIDITE POZITIVCE NEGO IZ PRIKRAJKA OGOVARATE KO BABE STARE
Ako je Željko Komšić patetičan zašto morate biti i vi? Koliko je novca predsjednik poklonio djetetu izbjeglici? Pa pebogata Socijaldemokratska partija ima pare za kojekakve manifestacije,mogla je predsjedniku uručiti koji euro za dijete koje ga je iščekivalo? Ili nije? Ne morate biti patetično.