Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas humano..2100 ulaznica!!!!!
sve ce to zavrsit u rukama tetki, necaka, ujaka, rodjaka, komsinica cim je free.
Dragi CRO, da li znas da je mrznja destrukivna , nemoj se jesti otrovaces se sobom,opusti se i pokusaj biti covjek, vjeruj lijep je to osjecaj !
Zetra je skracenica za \"Zelena transverzala\". Neposredno pred Olimpijske igre u Sarajevu 1984. Organizacioni komitet u kojem su dominirali bosanski muslimani - clanovi SKJ je odlucio da sportskoj dvorani da to ime. Iste godine je u Sarajevu Vojislav Seselj izgubio posao na fakultetu i bio osudjen na osam godina zatvora zbog \"nacionalizma\". Na sudjenju je kao dokaz korisceno pismo koje je Seselj poslao prijatelju a ovaj ga nikada nije primio. Dakle, rat u BiH je poceo pre nego sto se zapucalo devedesetih.
Treba snimiti film o tome kako su srbi bili turski kmetovi, radili na polju cijeli dan a onda morali traziti dozvolu od turaka da se zene a potom bi morali dovesti svoju zenu turcinu da je turcin oplodi i rodi malog turcina kojeg je srbin morao da odgaja kao svoje dijete i tako 550 godina. Za to vrijeme srbi su genetski postajali sve vise turci jer su primali turske gene ali ja zato srpska crkva gajila mit o osveti i velikoj patnji srba (koji su u medjuvremenu postali genetski turci) i mi danas gledamo nastavak tih mitova o osveti, svako malo rat, klanja, silovanja, unistavanje svega, itd... Zar je sramota biti turcin ili tursko kopile (sto ustvari srbi jesu)? Je li sramota biti musliman a ustvari si genetski krscanin (sto ustvari bh muslimani jesu)? Zar je sramota biti protiv inkvizicije i okrenuti ledja djavoljoj religiji kao sto je krscanstvo (sto su BH muslimani uradili veoma davno)? Priznaj istinu, pogledaj istini u oci, ne slusaj srpsku crkvu i ostavi osvete...
Svaka joj cast, zaista je pokazala da je velika humanitarka i skidamo joj kapu. Samo, povezala se s ljudima koji su spremni na sve, prvenstveno mislim na ovu direktorku Velmu Saric. Naime, Velma je profesora Smaila Cekica lazno optuzila za seksualno zlostavljanje, nakon sto je dobila otkaz u Institutu za istrazivanje zlocina, i nakon toga pocela raditi za nevladine organizacije, a iz instututa je pokupila mnoga haska dokumenta... i na kraju zavrsila s Andjom. Bravo Velma. Skidam ti kapu, bas si spremna na sve!
Udruženje „Žena-žrtva rata je od Centara za postkonfliktna istraživanja, direktorice Velme Šarić danas zaprimilo 6 karata doniranih. Zbog velikog interesovanja članica našeg udruženja obratili smo se Art Servis-distribucija filmova na e mail:karte-sarajevo film festival gdje nam je direktor Amer Bećirbegović obezbijedio karte za (tribinu) po cijeni od 20,00 KM sa PDV-om. Danas 13.02.2012. godine smo uplatili na žiro račun po računu Art Servis-distribucija filmova Sarajevo i preuzeli 20 karata za članice našeg udruženja.
Valjda se neće i Zetra srušiti !
\"Skoro polovicu glumaca u mom filmu čine Srbi, oni su postali dio naše ekipe, dio moje obitelji, volimo se i jako smo bliski. Mislim da to dovoljno govori o tome što osjećam prema Srbima, izjavila je Angelina Jolie (36) u intervjuu za srpski Press\". - Mislim da bi u Sarajevu konacno morali shvatiti da je ona napravila jako los film koji blati sve zrtve rata i da daje za pravo Srbima sve, i ova njena izjava dovoljno govori!!Pa trcite i klicite joj sada
He - he, da li je neko od vas pročitao najnoviji intervju koji je dala srpskom Press - u? Dio intervjua prenosi B92...Koga interesuje, neka pročita! Samo, mislim da će se Bosanci gadno razočarati kad ukapiraju šta je Andželina, zapravo, izjavila! Sorry, my Bosnian people!
jel ZETRA u redu? Nedo bog da i njen krov pod teretom snijega padne....
U bureku se svake sekunde pokrene jedan mikroorganizam, lajk ako voliš šiš ćevaap sa senfom i kiselim kupusom xD
OSTAVITE BOŠNJAKE NA MIRU. PIŠAM SE NA SVE VAŠE DOBRE NAMJERE.
ocistite snjeg da zena ne pogine hadalji
\'Ostavi se srba na miru\' hahahahaha ljankase 1 klasa ! nemam ja nista protiv srba ti imas kurwo.
(ovoj gore Angelini)....snimi ti sebe Angelina hanumo moja kako se prč.iš sa mnom u kadi pod tušem, ostavi se Srba na miru!
Uf dobra ova Zana, kako bi zg.uza krhno, rasturio bi je ko Skenderiju