Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin! Respect i njemu i SFF!
Ako nije ponio sadake nije treb\'o ni dolazt
Pamtim to kao da je bilo danas, Kada je babo Danis otiš\'o od nas U ruci mu oskar, za reverom znacka FK Sarajeva. Kazo je da mu je dosta whiskyja, casina i kuja I da ga neka nostalgija ljulja I da ce se vratit\' kad mu bude ceif
ovaj covjek je sinoc prije projekcije filma na metalcu nakon svih ljubavnih i lijepih poruka prema sarajlijama rekao da se danas dogadja u siriji sto se dogodilo u sarajevu prije 10 GODINA.. toliko o njemu
Ovaj fakat zijanio kalendar :))))))))
i osim toga , sta vi znate o duhu , da ne spominjemo sveti duh, ili duh sarajeva... u svakom slucaju,nula ,za vecinu vas koji ste se prijavili ovdje da pisete o svAKAKVIM GLUPOSTIMA, osim duha sarajeva... sutite i ucite, natrag u skole, nemojte se stiditi ako ste jos uvijek u petom razredu... I TO JE USPJEH
@Lik Kaze mi Lik, jel ti sad jasno! :))) Bogalju jedan, Pun k.... takvih budala po Sarajevu (koji su dosli), koji Sarajlijama pokusavaju (nametati svoje misljeneje) objasniti neobjasnjivio! Pogotovo njima koji sve znaju! Mami pisi romane, pa njoj objasni! Pozdrav iz rajvoSa!
@Lik P: S. (Post Scriptum, poslije napisano) NAĐI si drugu zanimaciju!
@Lik Htjeo si da vidis kako ja kako me vec zoves, NEUKI! Kad smo vec kod intelekta! NEUKI, ti kaze U PRAVU SI! (pametniji, popusta)
Napisah roman da bih neukom dokazao nesto sto ne moze da shvati. Naime, ocigledno je da nema dovoljno razvijen intelekt da bi ovo shvatio.
haha papak, kako te ispreskakase, pa sad ide vadiona haha
Jasno je da su 1991. u okvire grada Sarajeva ulazila podrucja koja su od samog grada udaljena 30-40 kilometara i koje sa samim gragom nisu u jednoj urbanoj cjelini, nego ih dijeli suma i velika prazna podrucja. Zbog tih cinjenica je Sarajevo tada imalo 527.000 stanovnika, gdje 1/3 u tog stanovnistva nije imala nikakve veze sa samim gradom, niti se mogla na bilo koji nacin ubrojati u gradsko stanovnistvo. To je bilo stanosvistvo danasnjeg kantona Sarajevo. Kanton je jedno, a grad kao urbana cjelina nesto drugo. Je li sada jasno? Realno je da grad Sarajevo kao jedna urbana cjelina danas ima maksimalno 310.000 stanovnika, a kanton je druga prica. Najveci kanton u FBiH je Tuzlanski koji ima oko 600.000 stanovnika, a prema tvojoj logici grad Tuzla ima 600.000 stanovnika. Je\' l tako?
@ rajvoSa Zao mi je sto nemas dovoljno razvijenu inteligenciju da racionalno shvatis ono o cemu vodimo polemiku. Dakle, nitko ne tvrdi da prema popisu staniovnistva iz 1991. godine u Sarajevu, tj. onome sto je ulazilo u administrativnu jedinicu gradanije zivjelo 527.000 stanovnika, ali mora ti biti jasno da je grad tada imao 10 opcina, a danas 4. U tih 10 opcina ubrajale su se i opcine koje apsolutno nemaju nista s gradom, kulturolosko, a sto je bitno za ovu temu nisu povezane s gradskom cijelinom. To su npr. opcine Pale i Ilijas koji su od grada Sarajeva udaljeni po 30 kilometara i opcina Trnovo koja je od grada udaljena 40 kilometara. Izmedju grada Sarajeva i naseljenih mjesta Pale, Trnovo i Ilijas nalazi se stotine kvadratnih kilometara sume i planinskih prevoja i one ni na koji nacin nemaju veze s gradom Sarajevo kao urbanom cijelinom, to posebno vazi za dijelove naseljenih mjesta i sela u tim opcinama koje su jos udaljenije od Sarajeva, a koje su se tada ubrajale u grad.
xD
@@vrdelja oo smrdane, stipu to, nije humor za tebe, nego kako u kasabi? jel se nabralo 300 milja stanovnika? hahah...
Pa sta radi Jeremy sad kad je u penziji? Uzima pare za gostovanja po festivalima.Aj nije ni to lose.
Ova Ganicka ima dobre nogare ali moje cice su veće od njenih,pod hitno silikone ugraditi,što čeka,neka narod priča šta hoće, ko j.narodu m. karabegu pod hitno i neka ti popravi poprsje ma dobar je gost,nema sta,SFF je već postao festival svjetskog kalibra