Vrhunski muzički doživljaji
0
Jazz Fest Sarajevo 2010. ima spektakularan program
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican potez, kao i uvijek...cestitke organizatoru!
Haha, Turci na početku, Turci na završetku. Turci i jazz...?! Louis Daniel „Satchmo“ Armstrong sad bi se okrenuo u grobu, i to u nimalo jazz ritmu...
Zaboravi reci Bosancerosu da suti jer ocigledno ne zna sta je Jazz. Jazz je i ta seljanka sto je slusas u kafani... zavisi samo kako slusas.... kontas stari?
Svaka cast... svake godine pokazete da ste pravi. Mnogi jazz festivali vam nisu ni do koljena... Budite ponosni na to sto radite i nastavite tako. Nisam u BiH trenutno ali sam pratio i redovno posjecivao prvih par festivala prije nekih desetak godina. Lijepo je vidjeti da se tradicija nastavlja i odrzava... Bravo!
naše, a svetsko...svaka čast ekipi festivala, stvarno ste majstori!!!!
jedini fest i jedna od rijetko dobrih i kvalitetnih stvari u gradu tj u BiH, svaka cast ekipi...program je odlican, a love se nema za sve..tesko odabrati sta slusati
Dave Holland Quintet ... napokon i nadam se da ce ovaj put doci kompletni u Sarajevo, jer posljednji put (mislim 2001.) su bili samo Dave i Chris na bini, ostali nisu stigli. Bice ovo super da ih vidimo, meni jedan od dražih jazz quinteta. Line Up je OK, propustio sam prije gostovanje John Scofield-a, tako da sada imam priliku opet. Radujeme i gostovanje Gerard Nuneza opet! Sve u svemu, cestitam ekipi Gramofona na trudu i istrajnosti u ovome!
Jos malo pa jaci jazz fest of montrealskog hehe...
To!!!
DŽEZ NE SAMO U SARAJEVU,NEGO NA BALKANU JE NEŠTO ŠTO NE PRIPADA OVIM PROSTORIMA.DŽEZ MOŽE POSTOJATI SAMO U VISOKO URBANIM DRUŠTVIMA ZAPADNJAČKE CIVILIZACIJE U KOJIMA POSTOJI POJAM GRAĐANINA U PRAVOM SMISLU TE RIJEČI.
Dobar program zaista. Radujem se festivalu :)
Odlicno!
Bravo majstori, tako se to radi! Svake jeseni sam ponosan i na vas, i na ovaj grad! Jedan od Top-5 jazz festivala u Evropi, sigurno!!!