Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neke koji se nalaze pozvanim da ocjenjuju prava glumica je samo glupa cura od 20 godinica sa mjerama 90 60 90, a u glavi - propuh ... Garantiram da "pozvani" ni kraj zgrade pozorišta ne prolaze rado . . .
Ovde nema perspektive ni za koga.Cim je Emina Ganic direktorica filmske akademije,i onaj konj sto vodi bingo direktor pozorista u Zenici a nije glumio niti u jednom filmu,sve je jasno.S druge strane kad parlamentarci mogu biti bubnjari,kafanske pjevacice,propali sportisti,nista vise ne cudi.
Sefika
Sta vam je sa Božom? Baš ste diskriminatorski nastrojeni, ovo je čista nepravda prema LGBT populaciji. Pravo sam se nasikir'o, odmah sam bio popio lexilium...
Ona redovna profesorica na Akademiji ??!! Sad je jasno zasto nam je kulturna scena na dnu. Vrhunac ove vještice je reklama za toalet papir iz Gruda.
Nadležni ništa ne čine da istraže ko je i zašto pretukao mladića - radnja filma. Ovo je daleko od realnosti, pogotovo kod nas. Neki Sci-Fi film. SarcMark!
Misllim da nema ovdje perspektive, pogotovo za glumce. Antiumjetnicko doba nastupa.