Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer ove žene je koliko je kapitalizam nazadan. Rođeni genijalac, a nije imala posla, živjela od socijalne pomoći.
koju zena ima mastu u glavi prestrasno dok se kod nas jos zaljevaju Torabijevom vodom...
A đe drugo mašta nego u glavi, nije u guzici sigurno.
zena pukla poslije 2007. napisala 7 maestralnih knjiga a onda sve unistila sa "FB" i "CC"... moze onda tvrditi da je sve poslije 2007. "canon" ali pravi fanovi HP ne prihvataju nista poslije deathly hallows...
Svaka cast. Uzivam gledati sina od trinaest godina dok cita o Potteru i da mu je knjiga u ruci a ne telefon. Gospođo svaka cast na pisanju.
Za njegove godine ona, tolkin, pa poslje eno mu kucna biblioteka, ima se bar dobrih knjiga. Bitno ke ljubav prema citanju.