Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nešti lijepo da se dešava u našoj kasabi
Vidim ministar Samer Rešidat je tu .Svaka čast ,ja ne mogu da vjerujem koliko se čovjek posvetio . Puna podrška ministru . Kad bi svi ovako ozbiljno shvatili svoj posao lijepo bi mjesto za življenje bio ovaj naš grad.
za sada cista desetka ..cekamo nove projekte ...diplomski rad nek mu bude otvaranje muzeja :D
Bila bi sramota da Ministar nije prisutan na kulturnim dogadjajima koje organizira Grad ... zasto ne mozes da vjerujes da se toliko posvetio poslu da je poceo da dolazi na kulturne dogadjaje :))
kako smo dobili novog ministra kulture izgleda da nam i kultura procvjeta
Kultura je uvijek tu samo ljudima treba na pravi način prezentovati stvari.Vidim da gospodin Rešidat daje sve od sebe kako bi unaprijedio nešto u ovom gradu.Svako dobro mu želim
Kultura se vraca u nas grad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurcev grad
Pogledajte papci fino !!!
Baš super naziv izložbe, nisam odavno čula riječ- birvaktile :)
Još da bude kakva sofra pa da se šta pojede i kakvo šerbe da grlo pokvasi. Ih koji bi to merak bio :)
Ja opet vazda na neke poguzluke okrenem, a maršale nije ni tebi mahane...asli i ti voliš prismočiti da ne kažem umočiti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)