Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na otvorenju ove izlozbe i nisam ocekivao svedski stol kao ni veliki broj strendzera koji se jagme oko njega. Doduse, mozda bih i ja uzeo nesto sa istog da nisam dosao sit, jer ja ne idem na izlozbe da bih havljao, pa sam onda uzeo neko crno vino, za koje sam po ukusu vrlo brzo skontao da je neka domaca brlja. Iskreno, pored onakve bogate zakuske, mogli su bar staviti neko solidno vino za pice, a ne neko od kojeg te samo glava moze zaboliti, kad vec nisam uspio vidjeti pola karikatura od izgladnjelih strendzera koji se laktaju za hranu i koji su dosli samo radi iste, jer to su ex-Yu karikature koje oni svakako ne razumiju.
Čuj ovog zaboravili su rat, ne lupetaj Fazliću svega ti
Na klixu svi zaboravili da je rat ikad bio.
Vlada RS za negiranje genocida dala 1.898.900 KM! Sada je i zvanično potvrđeno da Vlada RS finansira negiranje genocida i da za te svrhe izdvjaja milione maraka poreznih obaveznika, uključujući i novce hiljada onih čiji su rođaci ubijani jula 1995. godine. Dokument pogledajte ovdje: http://www.prvimart.ba/.../vlada-rs-za-negiranje-genocida...