Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji retard
Gori su ovi sto ga gotive...
HRVATSKA NE UCESTVUJE NA EVROVIZIJI. KRIZA IM ODKAKO SU U EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio rodjeni ili najrodjeni papak je mene licno nervira a recimo da sam i ja taj rodjeni sarajlija nigdje veze ... sjecam ga se iz kafica vazda galami da je u centru paznje meni je to papak :)
kako mu nije zao roditelja ???
muka mi je
Pa trebao je Memin kolega Ekrem Jevrić nešto otpjevat! Kakav je Ekrem pjevač, takav je Memo umjetnik! Ukratko, smijurija!
Dragi prijatelji, ne favorizujem nikoga, cak sam dugo bio ostar kriticar Meme i njegovog slikarstva, ali cinjenice govore da je Memo jedan od rijetkih umjetnika na cije izlozbe dolaze, ustvari, kupci slika. On ima svoju publiku i to treba postovati. Osude dolaze sa svih strana, ismijavaju njegovo djelo, vjerovali ili ne cak i oni koji stoje na celu institucije koja je Memi dala diplomu Akademskog slikara i magistra slikarstva. Reklo bi se da se rugaju sami sebi, ako mene pitate... S druge strane na otvaranju Sara Art Fair, osoba koja bi trebala da bude direktor tog kulturnog dogadjaja, ne poznaje ni osnove lijepog ponasanja, vec u seoskom maniru otvara dogadjaj sjedeci na stolici, dok gosti u njegovoj kuci stoje ... Zar bi od njega trebali uciti o kulturi? Sad mi je zao sto nisam otisao na Meminu izlozbu, vec sam otisao da gledam one seljake, nadavsi se da cu vidjeti neki pozitivan korak u BH umjetnosti, a docekalo me ono od cega okrecem glavu na ulici. Eto, razmislite..
umjetnik memo ahhahahaha e vala dlucio sam ne dolazim nazad u bosnu predajem se ostajem u africi tamo je bolje.........
Sto bi moja nana rekla za ovu apstraktnu umjetnost "u ovakvim slikama uvijek mozes pronaci nesto nalik onoj stvari..." hahahhaah
Ovaj Memo baš idiot.....a i ovi što mu plješću! jojjjjjjjjjjjjjjjjj fine rajeeeeee :/
A vidi Besima Spahica starog olinjalog intelektualca, fol i on se razumije u umjetnost i dosao da to "uveliča"..... Gore su budale od Meme ovi sto su posjetili izložbu utegnutih napaljenih odolestentica.
Sta kaze "profesor" Spahic za Memu " da je rodzen kao vrlo mlad u Sarajevu" ja bisera i profesora ne Besime, Mema nije rodzen kao mlad rodzen je kao vrlo star :), logiko moja
ima ona izlozba u filmu osam I po
ja cijenim svaku umjetnost, pa i ovu. ipak, moglo bi to, memo, i bolje.
Memo imam jedno pitanje. da li si ikad nacrtao pravu sliku ali znaci ikad !???? Hvala
Treba zabranit umjetnost
Nije sramota što Memo s.e.r.e već je sramota što ministri i profesori gledaju to S.r.a.nj.e
Ono što je Memo u umjetnosti to je Spaha u nauci.
HAHAHAHHAA, a dodik u kulturi i fizici