Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte i knjigu Crna Lora,jedini zatvor u istoriji gdje su se placale ulaznice da se tuku zatvorenici
Nama se dugo vremena događaju užasne stvari ali mi to uvijek brzo zaboravimo, ispričamo lažnu priču generacijama koje dolaze, da je za naše stradanje kriv neki imaginarni neprijatelj.Krvnici koji nas vjekovima kolju i progone u miru nam ispričaju priču da smo sami krivi za svoje stradanje. Mi, ne svi ali velika većina nasjede na tu priču i opet sve iz početka i onda se dogode:logori,masovne grobnice,žive lomače,silovanja ,paljevine,pljačka,progoni,etničko čišćenje i genocid.
.....prvi zatočenici logora na manjači bilo hrvatski branitelji koje je tamo zatvorila i maltretirala JNA......
a ko je koga zatvarao u Dretelju......sakupljao pod Bijelim Brijegom?... Ko je koga zatvarao u Jasenicama itd...... Naso se pravi kriticar...
@BaroloAusToskana ......pa kako onda kažu da jna i srbija nisu učestvovali u agresiji na hrvatsku..........
Sjeme im se zatrlo pogano, bio sam gore 8 mjeseci i nepojmljivo je koja je to stoka te "komsije", prijatelji, kumovi itd. Najbolje ti je bilo ako te niko nije znao jer upravo oni koji su te poznavali su bili najgori.