Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što im je dobro... Bagra silovatelja baci u vodu. Što je najgore, sami vrh države to dozvoljava jer i sami se vode tim barbarskim pravilima.
Indija je izvor zaraznih bolesti.
U ovom ciganluku najbolje motive nalaziš.
Bas gledam na arte u najvecoj "demokraciji" zivi oko 15 Miliona robova, djeca rade po kamenolomima, kaste, duznicko robstvo gdje se dud odradjuje generacijama...... Čisti feudalizam....
indija je sranje pocevsi od vecih gradova do sjebanih sela. nemoguce je objasniti dok je ne dozivis. najveci ciganluk (u bojama)
Slazem se. Kad bi cigani imali drzavu bila bi kao Indija. Ne kazem ja da su oni losi, ali jednostavno im je mentalitet zajeban. Kao sto je nas mentalitet prema Nijemcima ili Englezima, tako je njihov prema nama. Dok Nijemci rade mi sjedimo po kafanama. A Indijci su prema nama kao mi prema Nijemcima.
Bio sam jedne prilike u Indiji. Desilo mi se nešto nevjerojatno. Šetao sam prljavim ulicama Džaipura, a oko nogu su mi skakali majmuni. U susret mi je išla krava. Pomislih: "Kako ću je zaobići, uzak trotoar, a put prepun automobila i motocikala." Stadoh i stade krava. Kaže mi jedan Indijac: "Hej ti, skloni se da prođe." "Neću se životinjama sklanjati", odgovorih. I on mi dođe spuca šamar i povede onu kravu preko mene. A svi su gledali. I odlučio sam da više nikada neću ići u susret kravi.
Upravo tako, g. Ismailj. Kao da ste bili u tom momentu u Džaipuru, i kao da ste bili jedan od onih što su gledali. Baš kako ste citirali, tako je rekao.
Heh, evo i vas da obavijestim, novi sam na Klixu, i drago mi je da sam vas nasmijao. Vidim i vi ste popularni ovdje. Imao sam priliku upoznati poznate komentatore poput g. Commia, gđice Lune, te g. Aresa kao i mnoge druge. Čast mi je i vas upoznati :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)