Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je samo pitanje koliko su razna ministarstva dala za ovu satro umjetnost i sa kim se rastalila a Umjetnosti ni na vidiku
Sto je onako namusita ...jel i to dio performansa?
Ma prati Saeajevo mal ne reko. Imal kakva predstava, koncert, film ( osim sffa ) neki kulturni dogadzaj ? Nista samo tuce, udesi, nasilnicko ponasanje, hapsenja itd. Mani u Sa je dodgadzaj metar pruge za travaje.
Danas svako umjetnik. Ovi performansi, instalacije itd jos jedna podvala zapada. Najzalosnije je sto ovi takozvani umjetnici danas linije ne znaju povuci, a da ne govorimo da trebaju nekome portret uraditi. Zalosno u citaom svijetu.
Ja ne znam je li do fotografija na kojima se ništa ne vidi, ali ne kontam kakva ”umjetnička instalacija”? Ono slova isprintana koja daju različit natpis iz razlicitih uglova. Viđeno 950 puta. A tek recenica: ”Performans će se završiti zalaskom sunca, i to je neka poruka koju želimo poslati publici - da Sarajevo prati svjetske trendove u savremenoj umjetnosti i da uopšte ne kaskamo" WTF ženo...
Jel me neko za*ebava? Ovo umjetnost? E svasta 🤦🏻‍♂️