Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, mi Bosnjaci smo najpametniji ratovali bi za Bosnu, a vidi ovo, ostadosmo bez srzi nase nacije i nacionalnosti. Jel vi shvatate da je Muzej srz svake drzave i korijen kulture i historije tog naroda, nije Bosna i Bosnjaci nastala od Srebrenice, nego bas hiljadama godina prije tog smo bili na ovim prostorima, al eto, ocito nekima to ne ide u glavu pa kad izgubimo i ovaj srz identiteta onda cemo i mi nestati.
Pa hajte u muzej ljudi, bolje to nego što ostavljate pare po koridama i kladionicama
Bakire, vidis li ti ovo ... ??? Dje ce ti dusa ... ??? Sta djeci ostavljas ???
pogledajte place poreznih inspektora, mizerija jos veca, a nekim cudom svi udobno zive
300 stan, 200 režije, 142 podmjera i on se žali...halooooooooo
SRAMNO; da SRAMNIJE biti ne moze! Ali zato neka parlamentarci imaju 6000 PLUS nadoknada za odvojen zivot PLUS nadoknada za putne troskove kuci PLUS troskovi za smjestaj ukoliko nisu iz Sarajeva!!!!! OVO NEMA NI (U TUNGUZIJI!!!!
Rjesenje je maknuti kosti i toljage ustranu namaknuti lajtshou objaviti disko i naplacivati ulaznice.
Bilo bi fer od strane novinara koji je servirao ovu priču da prikaže cijelu sliku! Koja je svrha ovog članka? Koja je svrha novinara? Ako je tema plata onda postavi pitanje kolika je zaista plata direktora? Odnosno bolje ovako: koliko zaista iznose ukupna mjesečna primanja direktora? Najbolje da prikažemo godinu 2019. Uključujući projekte i honorare. I komisije. I reprezentacije.
@Rollin Što reče lik na TV-u, daj taj zakon o porijeklu imovine i da krenemo od uposlenika u kulturnim institucijama! I da vidimo te izvještaje, o radu, finansijama, izvještaje direktora, koje su oh btw dužni objaviti na svojim web stranicama uz mnoštvo drugih akata a koje opet iz nekih razloga kriju ko da su privatne firme a ne javne ustanove.
Da je meni biti direktor muzeja, ja nemam nikakvu, pa ni fiktivnu.
Ljudi idu opsti izbori . Uzmino im opstine. Krenimo odatle
@gooUse i za koga da glasam, za njihovu stranku i narod i nepravdu?
Sta je tu cudno? Koliko drzava ulaze u kulturu dobro ima i toliko. Ovo je uzas i sramota, nek malinari i propali djaci imaju vise.
Nek stave raspiratore u muzej, (za drugo i nisu), svi bi platili da vide to čudo🤔
A pricamo o našoj stoljetnoj historiji i kulturi, bem ti... Naša historija je historija ćevapa i bureka na čaršiji...
Hvala vladajućim koji su nas doveli do ovog.
SRAMOTA!! Zato nam parlamentarci, koji vise ne prisustvuju sjednicama nego sto prisustvuju, imaju minimalnu osnovicu 3000€!! Srce mi se cijepa i zeludac me boli zbog ovakvih nepravdi u mojoj zemlji.
Samo sjedite. Bijedo! Valjda ce se desiti da neces imati za cigare i kafu, pa mozda tada i ti izades i progovoris svojim glasom.
S obzirom da su se u sarajevo poslije rata naselili notorni seljaci nikakvo čudo da kultura,umjetnost,sport nikoga ne interesuju....kultura,umjetnost,sport...ne postoje