Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace, izlozba ce biti otvorena X dana, a moci ce se pogledati u terminu od Y do Z sati, svaki dan?! Hvala jos jednom novinarima Klitorisa na ovim beznacajnim informacijama. P.S. Udrite se bekani!
Postoji nešto što se zove headline. I to pročitaš i vidiš datum i mjesto. Headline je obično boldiran crnim slovima. I u ovom slučaju, tu piše slijedeće: "U crkvi Sv. Anto u Sarajevu, 23. maja u 19 sati, bit će otvorena međunarodna grupna humanitarna likovna izložba "Motiv Balkana", na kojoj će svoje radove izložiti mnogobrojni akademski i/ili samostalni umjetnici iz regije." S toga, bilo bi lijepo da prvo procitas clanak, pa onda da komentarises <3
I jos nesto, malo vise postovanja prema ovom portalu! Najtacniji je, najranije azuriran i uspio opstati ovako dugo. Pored toga, vecina clanaka je autorski ispostovana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)