Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se diže kosa na glavi kada čujem ovog mangupa kako interpretira sevdah. Smatram da je njegov doprinos popularizaciji sevdaha isti onome IDIL-ovom islamskoj religiji!
Idil je jedino mogo naskoditi islamu
A ovaj momak odlicno pjeva. Jebo tvoj ironicni komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kralj je ustoličen. Dedo Zaim se okreće u grobu :)
oj koliko ste svi napaceni!!!!!
ma ko ste vi da govorite o tome ko smije svirati sevdah a ko ne. damir je jako talentovan i pametan momak. a o sevdahu je zaboravio onoliko koliko vi nikad necete saznat!
Cuj kralj sevdaha 😲pa ovaj tip je oskrnavio svaku sevdalinku koju je otpjevo.
ako je on kralj sevdaha ja sam tramvaj pa cemo se vozat pffff
On kralj! Kralj sevdaha je Safet a ovaj mu ne može papuče okrenuti. Baš volim sevdah al ne mogu slušati kad ovaj pjeva sav se nešto napne stenje ni našta to ne liči a posebno ne na sevdah. Ako mu je djed bio dobar interpretator sevdaha ne znači da je i ovaj
ne znam lika privatno,serel kad popije?
svasta koga nazivaju kraljem sevdaha
Iznenađen sam da servi nisu pokušali da prisvoje i sevdalinku kao što su to pokušali sa recimo bosančicom i Hasanaginicom.
E pa ovaj 'kralj' kaže da sevdalinka nije bosanska. Nevjerovatan bosnomrzac, raja očito ne zna.
Nisam znao to. Ja njega i ne slušam. Zna se ko su pravi interpretatori sevdalinke.
Cuj kralj sevdahahaaahhaahaha
Nosens je ovog levata nazivati kraljem sevdaha. Čak i Božo Vrećo je nedostižan pojam za njega, da ne spominjem stare legende...
Nonsens stari, prvo sta procitaj
Damire kralju bumbar ti se smije ;)