Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Božo, svaka čast. Halka je nešto najpozitivnije što se desilo na muzičkoj sceni BiH u zadnje dvije decenije. Samo naprijed!
Svaka čast Halki, posebno Boži koji je nešto najkvalitetnije što se pojavilo na našoj muzičkoj sceni u posljednjih 10 godina. Zaista pozitivna stvar za sve koji znaju uživati u kvalitetnim izvedbama sevdalinke, a za ove ostale, zatucane i ograničene primitivce, ima ZMBT pjevače po vašoj mjeri pa slušajte njihove izvedbe i njih komentarišite.
Ne kaze se vise: "Macak u vreci", nego "Bozo u vreci", pardon u haljini. A zasto je lik peder, kad je Luis prije 20 godina nosio iste ovakve haljine na bini onda on nije bio proglasavan pederom, cak stavise slovio je za zenskarosa, ne kontam, jesmo li zaista toliko otisli unazad?!
A sto se obukao kao zensko?! Umjesto da se obuce kao gospodin on izigrava pedera :(
ahahaha bil mu ga obalio da se obuce ko gospodin?
Ma jok, tebi bi ga zabio dok ne zabalis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.youtube.com/watch?v=JYL_-EFveGA da se ne zaboravi kako se pjeva sevdah
Ma jok, tebi bi ga zabio dok ne zabalis.
eh da mi je tebe efendijice cut kako pjevusis ko slavuj, poderes nos pjevajuci a ne grlo!!! buahahaha lik pjeva odlicno i to je bitno mozes mu se samo saget dok pjeva i rec na mikrofoncic proba 1, 2, 2... ahahaha zivot je lijep kad zajebajes seljake zadojene mrznjom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijep je ovo glas nekako vraca merak tonova prijasnjeg izvodjenja sevdaha ali iz glave mi nikako ne izlazi slika lika da je ko pesko i jos Božo jbte u Vreci
Bravo za Bozu razvalio je ove nase seljake sto su poceli kroz nos pjevat, lik pjeva odlicno a ostalo nije bitno
Ma jašta, koga briga za kvalitet i talenat, bitno je da je on Božo i da ne nosi kravatu i odijelo kao što to svi pjevači sevdalinke rade posljednjih 100 godina. Pored svega, drago mi je da neko razbija i tu učmalost. I dajte molim vas više shvatite da ovo na njemu nije haljina i da to ne oblači da bi pravio od sebe pjevačicu. Samo se provaljujete takvim komentarima.
Teska situcaija u bosni cim pederi sevdah vode po ilidzi !!!
jel ono din ofarbo kosu?
Prije nego sto napisete neku glupost barem se raspitajte malo o tome sta pisete. Napisali ste:"...osim pjesama koje su se našle na njemu (albumu) izveli su i numere "Jablani se povijaju", ..." Ova se pjesma nalazi na novom albumu i samo se bezveze provaljujete.
Dobra pjevacica lol
Aha, baš odlična je :-)
jucer sam ga cuo, momak ima glas za 10...