Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NIJE DŽEKO U PITANJU...ŠTA ME INTERESUJE EMIR ...........
Napio se u srijedu kod Goge u sred dana, nije hodati mogao kako treba. Šatro pao u kupatilu.
sorapska Ama Emire to te je sveti Sava ka ro, zato sto si svasta pricao protiv nas,umetnica estradnih!
Ne ulazim u detalje kako i zasto je Emir stradao ali zar je moguće da nema zamjenu kao što u svakom normalnom pozorištu u svijetu rade? Sada treba sve da propadne jer je jedan čovjek hasta. Neozbiljno je ovo pa nije tu predstava radi Emira već se predstava radi zbog publike.
Emire, vidi ovih komentara, sto li te ova raja toliko vole? Sad dok si na bolovanju imas vise vremena, pa se upitaj malo. Ja cu biti pristojan, pa zazeljeti brz oporavak uprkos svemu.
Ako tko nezna ko je u pitanju, da pojasnim to je moj muž, ma sigurno ste ga vidjeli na reklamama za tomato, sad ce snimati sa velikanom glumista Gregorom njegovim idolom.
Sidran razmislja da promjeni ime djela u \"U hali ja sam slomio svoje rebro\"
Nek stavi malo paradajza, gmaz prodani!!!!!!
. ZVALJAVI MAHALC SITNIH ZUBA NE POLOMI SVA REBRA NEKA TEC JE POCEO SAD GA LOMI !!! .
Fala kyrcu da ga necemo vidjat jedno 2 mjeseca. A jes mi drago da se polomio, pojma nemate....
je hijatus izmedju visini sirine kupsoviceve zudnje za slavom i dubine njegove mrznje i netalenta
samo rebra?? doduše, bezkičmenjak nije mogao ništa drugo ni slomit\'.....osim glavu razbit\', kao što reče \"ministar\" na glavu slijedeći put!!
gdje god su sidran kupus i ovaj hadzihafizbeg mnogo vike i galame oko nemastoviti politikantskih fasiziodnih pamfleta koji se godinama u sarajevu izdaju za nekakvu umjetnost sava im se fizika i metafizika svodi na zapomaganje i kloecanje pred svakim za koga im se ucini da bi mogao zgromiti srbe
Hoće li mu doći njegova Brena koju je reklamirao na FTV. Ima ona iskustva u tome, obilazila je u ratu srpske \"junake\" u bolnici u Brčkom.
vvvvvvvvvvvvvvv
glupi ocajno netalentovani reziser iz banovica sulejman kupusovic kupus nije vrat slomio kako mu je samo produhovljena faca ko potkozni cir
Njemu vala halalit\' moze samo nevjernik i idiot. On je najveci dupelizac i nacionalista, nikakav glumac i nikakav covjek!!!!