Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auu pa vidi i jedan glumac na sff-u, ko bi rekao da ce se i oni poceti pojavljivati...
Emire kad ces snimit reklamu za Jupol? Svim farbama premazan :)
Da je ekstra glumac - o tome nema price. No ostalo... Pa govori kao da pati od disocijativnog poremecaja licnostii, prica o odgovornima za ovo stanje u trecem licu, a i sam je bio ministar kulture i lupao u SDA tamburu od pocetka rata. Sto se nije potrudio da nesto promijeni? A ovo sto sad kukumavci nad krahom vrijednosti, pa sam se zalagao za ovo novo doba, svim silama je pljuvao po onoj drzavi i njenim vrijednostima. Eh eto sada ljepota novoga doba. Kasno Marko na Kosovo stize. Trazili ste, sada primajte satanske poruke i zivite u paklu korumpirane multipartijske diktature. Narod zna!
mama ti snimila reklamu za BRAZZERS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sotoni, TV-i, tehnoloski prasci, uranijum prasci, kauboji i indijanci...i jos stosta veli Emir tako, stojeci na nakom crvenom tepihu, da tjera njega na razmisljanje?!
jos jedan cojk koga dobre, plemenite i cestite bosnje i ostali mrze iz dna duse.
Glumac je glumac. Emir je glumac ipo.
Emire,*** ždrebetu mater.Ti se našao da pričaš. Jedan si od najperverznijih domaćih glumaca. Svaka druga ti je JB. Uz to si ne dvoličan,nego stoličan čovjek. Kada se ti pojaviš na TV, roditelji trebaju mijenjati kanal.
Isuse kako je ruzan
Sto spominjesh Isusa, Emir je Musliman?! Moresh rec Ise mi pejgambera!
Isuse kak je ruzan - parodira Steficu Cvek' U raljama života....
Ubij se, prodana dušo. Ti nit si covjek nti si glumac.
Cim nije u centru paznje odma kmeeeee ! Dobar glumac ali ko covjek zohar strogi !
Da , i zao mi je sto sam ga znao uopste ! A ti ? Ko ga zna , zna da je prepotentan kao osoba , kao glumac je u vrhu ! A to dolazi izgleda samo po sebi ! Glumac je i u zivotu obicnom !
Reče Emir, čiji je sin izbačen sa SSST-a, radi eseja u kojemu je veličao Hitlera i zločine Nacističke Njemačke nad Jevrejima. Reče Emir, koji je automobilom usmrtio pješakinju, i nije dana odležao u buksi. Reče Emir, patvoreni SDA-ovac, ženomrzac, šovinista (koji putovnicom putuje). Glumac par excellence.
To o hitleru ima smisla
kakav krah vrjednosti-interesuje me samo hoce li odlezati onu hrvaticu sto je zgaazio
Himzi fale one meraklijske noci sa Emirom,znalo se po kanister kruske popit,
Ima istine u ovom što govori, itekako, ALI mora biti ono "ali", Emirova generacija koja je odrastala uz Branka Ćopića i odgojena na tim vrijednostima koje on hvali je napravila genocid, etničko čišćenje i započela sveopći rat razvalivši jednu veoma jaku državu, i dan danas ta njegova generacija rade kao urednici na tim istim televizijama koje Emir proziva. Da se mladi pitaju kolko se ne pitaju, mislim da bi stvari bile kudikamo bolje.
@crveni kmer Šta se radilo 50 godina u tom komunizmu, kako je moguće da tako dobar sistem stvori toliko zlih ljudi? Koliko se ja sjećam, nas nije gađala samo "četnička" vojska već JNA koja je predata od strane komunista na služenje četnicima.
Jashta hafize, neobjasnjiva agresija jelde u mladjarije, nema veze to sa vama starim prdonjama i trovacima. Nema veze sa tvojim visedecenijskim pljuvanjem, sirenjem nacionalne netrpeljivosti, flejmovanjem kad je trebalo najvise smirivat. Pun je meni vise takvih poput tebe emire, oportunista i lizaca sistemskih guzica. Ghetoizirali ste emire preko 20 generacija klinaca, svjesno i nesvjesno, sistematski to i dan danas radite. To ne radi ta mladost emire, nego vase generacije starih prdonja. Vi ste odgojili te klince, vi im servirate sa tih ekrana te gluposti. Ja ne cudoh da ima neki mlad insan ispod 30 godina kao urednik neke tv kuce. Pogledaj se u ogledalo emire pa sebi te stvari prdi, ova mladost zna te stvari bolje od tebe smradu.
Upravu si Emire ljudino,ubijaju nam djecu glupostima
Djeca primaju sa TV-a nesto?? Ma ne, TV je previse nova tehnologija, djeca primaju sotonske poruke sa gramofona, radija i walkmena...
kako je velika voska Emirovih sljedbenika... svaki negativan komentar o tebi ispraćen sa puno više minusa nego pluseva... svaka čas' Emire, primaju se momački... ko su i šta su...????
*velika vojska
BosnaBošnjacimaBPNP dežura.... garant je iz Tuzle i Emir mu je od amidžinog sina neki rod... more bit!