Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je sasvim zasluženo dobio nagradu za GLUMU, a ne za politiku, državljanstvo niti porijeklo. Svoje frustracije i mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima pa i Bošnjacima koji imaju hrvatsko državljanstvo ostavite za neki drugi portal. Ne sad.
Svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da je ostao ovdje i da gleda u sunce i ceka neku ulogu svi bi ste ga sazaljevali i govorili kako je pravi patriota. A covjek otisao vani da zaradi i pritom guli Hrvate vi tu serete. Pravi patriota, Emire obidji cijeli svijet gdje god budes mogao zaradi. Ne zivi se od patriotizma, mora se nesto i pojest. Punog stomaka je lakse pricati o patriotizmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Emire, ja jednako vrijednujem svaki uspijeh bilo kojeg Bosanca i Hercegovca.
Dajgle tetka Antee što se iskvarco ko kakva sponzoruša :)))
SVDE DO PRIJE DVADESETAK GODINA, DAKLE DO AGRESIJE NA BOSNU I HERCEGOVINU, BOSANSKOHERCEGOVAČKI FILMSI RADNICI SU SPORADIČNO MOGLI DOBTI NEKU ULOGICU U NEKOM SRBIJANSKOM (SRBIJA JE I U OVOME DRŽALA MONOPOL) FILMU. SADA MI JE KONAČNO JASNO I ZAŠTO. BOSNA I HERCEGOVINA IMA JAKO MALI BROJ STANOVNIKA ALI ZATO VRVI OD TALENATA (PORED POŠTENJA, LJUDSTVA, KARAKTERA TU SU VELIKI TALENTI) NAROČITO U FILMU: DANIS TANOVIĆ, DINO MUSTAFIĆ, HADŽIHAFIZBEGOVIĆ I DA IH NE NABRAJAM JER BI SPISAK BIO PODUŽI. DA NE BUDE ZABUNE OVDJE UOPŠTE NE UBRAJAM ,,POBJEGULJE,, KOJI SU IZ RAZNIH INTERESA POBJEGLI U SRBIJU. ETO IM SVI KOJI MISLE DA IM BOSNA NIJE DOBRA.
Svi nešto pjene zato sto je ovaj ljigavac uzeo HR putovnicu,i kako je zbog toga izdao Bosnu.Pa zašto se čudite kad mu je i pradjed izdao Bosnu za vreću brašna i prihvatio vjeru osvajača. Ni u moru mjere,ni u Turčina vjere.
sve ti opraštamo ali uspijeh nikako
Musliman pa još dobio nagradu tu nešto ne štima.
takva se jednom radja ( pjesma ) - pjevač je ? kviz
evo jedna anegdota sa njim: za vrijeme ovog festivala sam hizmetio u jednom kaficu i dosao emir, prilazi mu moj kolega i pita ga sta ce popiti, veli emir "ne mogu nista, hvala... ustvari daj mi čašu vode sa ledom i limunom" (headshot stare mi)... i hajde dobije on vodu sa ledom i limunom, u tome dolazi gazda pozdravlja ga i pita sta ce popit (od kuce podrazumjeva se), uze frajer cijeđenu narandžu! kontam fukaro i konobarima si teška, a jedne prilike sam sjedio u rock teatru i frajer mi žicao cigare, šatro zaboravio da kupi, isto tako čekao gazdu :S ne pratim njegovu glumačku karijeru, al kao osoba je teška fukara i žicar :S
dobar mali
bosnjama ne smeta onaj sda emir,bosnjama smeta novi normalni emir koji glumi u hrvatskim i srpskim filmovima.pa sta ako ima hr putovnicu?pa glumio je uspjesno u dosta hrvatskih filmova i hrvatska ga je time nagradila.tu nema nista lose.pa pola bh ima hr putovnicu a vi nesto emiru serete.smradovi jedni ljubomorni
Uzeti putovnicu drzave koja je izvrsila ubijanja i mucenja po Hercegovini. Ubili Kraljevica. Po stocu livnu nema nase zastave. A onda glumiti velikog patriotu i govoriti o Sehidima i proklinjanju vlastitite djece. Ne ide. Nije problem gluma problem sto se prodao. A da je uzeo slovenacki pasos niko mu nista ne bi rekao. Licemjerstvo na kvadrat.
glup si,ta hrvatska je primila preko pola milion bh izbjeglica i smjestila ih po brojnim hotelima u dalmaciji.preko hrvatske se armija bh nauruzavala.logisticki centar za bh je bio smjesten u zagrebu.da nije bilo hrvatske ,bihac bi dozivio sudbinu srebrenice.da nije bilo hrvatske ,armija bih nebi nikad pokrenula veliku ofanzivu prema cetnicima.i zato ne seri vise kad nemass pojima.a za zlocine nad bosnjacima.odgovaraju u hagu.i hrvatska je svakog osumjecenog uredno isprucila hrvatskoj.i papcino jedna zatucana,u hrvatskoj odavno ne vlada hdz a i tudjman je odavno umro.bosnjaci u hrvatskoj uzivaju,prave im se dzamije .a ti idalje zivi u proslosti jer si pravi zatucani bosnjacki nacionalista koji bosnjacke zlocine negira i koji negira sda islamski fildzan drzave koji je alija htjeo.to ti nije smetalo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Venecijaskom"? Zar i u naslovu, Klixovci?
Sad javljaju na HRT ...Hrvatski drzavljanin Emir Ante Hadzihafizbegovic dobio nagradu u hrvatskom filmu. Vidnobuzbudjen nas glumac nije krio suza: Ovo je za Lijepu nasu I mog brata Milana Bandica zvanog Treci Entitet koji mi je dao putovnicu.
Bravo hrvaticu, dupelizac
Ovo je bila nevidjena kategorija. Uglavnom smece od covjeka. Dno dna. Uvlakac I vazelinac svoje vrste. "Vjernik" plave kose. Prodao bi Bosnu za pivu. Vazda dobija neke nagrade, u jakim kategorijama. Evo u ovoj je bio bolji od crnca iz Nigerije, Tgao Nu Bakija, mislim pravo poznat glumac I zestoka kunkurencija. Hahahahahaha
Zašto se cudis?Pa i pradjed mu je prodao Bosnu i svoju katoličku vjeru za vreću brašna.
Bas je gnjecooo
Mojne ga driu ga