Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak i da je istina to sto pise ovaj anonimni mediokritet pod nickom istina, svaka cast nasem reditelju da je u tom drustvu. To su najbolji regionalni reditelji, umjetnici sa desetinama nagrada, pa kako da stimaju sve zirije, kritike, festivale....hoce li se u ovoj zemlji ikada cijeniti talenat, znanje, struka ili cemo u sve sumnjati, tako da nam Jasmila vise nije vazna, da je Danisu slucajno zapao oskar, da Hemon nije bas neki pisac......pa ljudi dokle cete sve sto je nase pljuvati u svom provicijskom svijetu!!!!
heheeee koja taktika, vi mena ja vama...Miler je rezirao(SARTR) u Sarajevu , naravno Dino sredio Paolo ce rezirat NPS, naravno opet Dino, Aco ce malo pricekat...... Ja tebi ti meni......
Nas najbolji teatarski redatelj! Steta sto je to slovenacka, a ne bh predstava.
Bravo majstore! Godinama gledamo tvoje fantasticne predstave i pratimo uspjehe po raznim medjunarodnim festivalima po svim kontinentima, tako da zlobni prethodnik moze da crkne od zavisti i svoje anonimnosti.
Dino, dosta je više namještanja nagrada !!!! Batali, svoj talent možeš mačku o rep...