Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je stid. Mene kao gradjanina ove drzave, Sarajeva, mene je sramota sto jedna institucija kao ova je zatvorena. Jer ovaj zatvoreni muzej je ogledalo nas. Toliko smo pasivni postali, toliko smo "mrtvi" da nas nista i ne interesuje. Sta fali poskupila voda, struja. Bit ce bolje. Veci pdv, veca nezaposlenost. Bit ce bolje. RS hoce nezavisnost, Vucic hoce zajednicki datum. Ma hajde bit ce bolje. Svako po marku, samo iz Sarajeva to je nekih 150 000 KM da dignemo muzej na noge. Ali jok. Nemoj Bosnjo, postat ces siromasan bez te marke. Mene stid naseg stida
@bugarin *iznervirala, molim lijepo ;)
jesili jos ljuta? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospođo Fahro svaka Vam čast...
rolfo lijepo je doktor rekao terapija se mora uzimati tačno na vrijeme
Hagada je "sveta" knjiga Jevrejskog naroda. Ovaj narod se ne stidi što su Jevreji.
Lijepa akcija,samo mene brine čuvanje exponata, ima tu jako vrijednih predmeta a bande iza svakog ćoška
Danas su poznate licnosti koje su dezurale u Muzeju odlucile da dezuraju ispred vile u Dubrovniku koju izvjesni propali nogometas E.Dz. ne moze uknjiziti jer je mahnit platio nekretninu koja nema uredjen vlasnicki odnos, kako bi dale podrsku pomenutom E. Pokenuti E.Dz. je zampljen da solidarno uplati 50.000 kn ucesnicima dezurstva kako bi platili parking na Pilama i sendvice u Konzumu uz parolu "Skutore, dao si za vilu 2M€, a nama ne mozes dat za sendvic i cigare".
a, ko je vidio originalnu Hagadu?
zunzara dobro pitanje,možda par ljudi u državi,ona je u centralnom trezoru pod specijalnim uvijetima,izlaže se samo replika, radi se o explonatu nulte kategorije,bilo je ponuda za njeno izmještanje ali iz sigurnosnih razloga to nikada nije učinjeno
sve je to jedna priča, sasvim druga stvar je da originalnu hagadu niko nije vidio svojim očima u sarajevu od početka rata :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drago mi je sto se situacija poravlja, ali neka eko veli gospodici da ne zalijeva cvijece po.danu, izgorit ce...
muzeje treba zatvarti sve toje staro gledajmo napred steta tako ljepe zgrade bolje dase tu nesto modero otvori
sta bi ti otvorila? fast food, mozda?
staje fas fod
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad su zvezde granda da glasam. Kad ce farma da glasam??? Za sve se ima a za muzej i novi stadion se nema. Vise ne pistoji gradzanin niti seljak ,bosnje su svi u istom loncu kad se glasa za prljavi srpski ves na tv u.
Cuj sami dolaze, ja mislio treba ih donijeti.
Dolaze bolji dani naše kulture :)