Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah dobar, dobar
ko li ovog lika na slici 4 sminka da mi je znati ...
MULDER ITS ME , SCULLY WHER R U ?! cuvena recenica heheh
dje ste kompleksasi?
Bezveze ova Scully, Emina Ganic je ljepsa. Imal neko informacije jel udata, kakve muske voli, kakav seks obozava, kako da je maznem? Unaprijed hvala.
GLAVONJE, OOOOOdvratno, krajnje odvratno. Tocno se vidi da se niko ne zna normalno,i pristojno ponasati. A sto i Miro mlati glavom, pa to i jeste festival primitivizma.
Dobra mala. A Miri se digo.
Hahahaha, jao, jao , jao.... Šta rade ova ženska čeljad u suknjama pred ulaz u Pozorište? (pogledaj treću sliku od kraja) Šta su one, neke sponzoruše ili samo ukras za SFF? Ofirno, baš je ofirno...
fakat blista... ne da gledat u sebe :D sala sala
Nikad se nisam mogo nalozit na ovu ni za vrijeme svojih najgorih pubertetluka. Sto posto ista moja rodica Zehra. Kontaktirajte me ako hocete Zehrin broj
hahahaha meni se potpisala na sisuuuuuu.... ou jeahhhh al je beton bas je beton
hm, ova zena mi je uvijek bila aseksualna...mada, na ovim slikama ne izgelda nimalo lose :P
Hoce li je Miro Purivatra odvesti do sarajevskog Bronxa - Kvadranta Cengic Vile da vidi bijedu na samo neko kilometara od sjaja Carsije gdje u parkove padaju mrtvi i caruju narkomanija i prostitucija?
milf :D :D
STVARNO, OVE GODINE SARAJEVO FILM FESTIVAL JE DOKAZAO DA JE NAJBOLJI U REGIJI BALKANA, ALI I ŠIRE! KONAČNO, MIKI RURKI I DANA SKALI, DVIJE PRAVE PRAVCATE HOLIVUDSKE MEGA-ZVIJEZDE. PURIVATRI, DANISU, GRADU SARAJEVU I OSTALIM ORGANIZATORIMA I UČESNICIMA SFF-A ISKRENE ČESTITKE NA FENOMENALNOJ ORGANIZACIJI!!!