Otvoren prvi Tuzla Film Festival
2
Filmski duh se vratio u Tuzlu
Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta je jedan festival za BIH kad je u pitanju Film, bilo kakav, SFF, postat ćemo neozbiljni i šarlatani u očima svijeta, svega nas 4 miliona, i pravimo nake kinđurijade povazdan...pa i festival voća i povrća je bolji, nego loša kopija orginalnog festivala. Ovih kompleksa manjih sredina je preko glave, mogli su bit malo orginalniji. Šta svako mora bit velik, mogli su imat festival \'\'paradajza i paprika\', kulinarstva, ajvara nešto drugo...padobranaca, a ovako nam se smije region, kao što svako selo svoj univerzitet ima (Fakultet Sokolac, pa i to ima) kud dalje više sa ovim srozavanjem...
K.u.rca i festivala ;))))
@Komunist Moja adresa: [email protected] (umjesto tackica prepisi naziv jedne bajke, dvije rijeci) Audaces fortuna iuvat... :-)
@Komunist Da, kopirala sam tvoju adresu i ponovno poslala. Prvo pismo sam uputila na adresu koju si pogresno utipkao, a koja sadrzi dva slova E, kasnije sam poslala ponovno na adresu sa tri slova E, a sada sam, kako si zelio, kopirala tvoju adresu koju si napisao i poslala. Dakle?! Ovo su komunisticke metode za muicenje, novija verzija ili?! :)
Nisam dobio stvarno nista. Ali ozbiljno. Jesi skontala da imaju tri e u ovom mailu. otrcan je malo, jer sam ga davno pravio. znaci copy paste i evo ga [email protected] Ocigledno da je doslo do nesporazuma.
Audaces fortuna iuvat... :-)
@Komunist Ne sumnjaj u moju hrabrost, kao ni u moju dobronamjernost. Poslah ti dva pisma, na dvije adrese i ne dobih odgovor. Da li bih trebala navesti kako sam smatrala da si hrabriji?! Ocigledno je da moja pisma nisi dobio, razmisli o tome. ocekujem tvoje rjesenje. :) P.S. Pokusaj pronaci moja pisma pod \"nezeljenim\". Moguce je da se tamo nalaze. Pisah ti, i to je istina.
Nije to netacna adresa. Tu adresu koristim od 2002, jos dok sam tinejdzer bio. zato i jest glupa adresa. Vidis volim slobodu, volim da sam slobodan a 5,7 i 9 su mi najdrazi brojevi. Dao sam ti tu adresu ako budes imala zelju da se javis, pa da razmijenimo prave podatke. A s obzirom da niko ovdje ne ostavlja svoje pravo ime i prezime, zasto bi ja tebi dao svoj pravi a ne alternativni mail ?! Na kraju krajeva, napisao sam ti da se javis ako budes htjela da razmijenimo podatke. Mislio sam da si hrabrija, no prevarih se. Pax tecum
Hmm, zar je moguce da se i komunisti i sada kriju, da daju netacne adrese, i tome slicno?! Pomislih da je to vrijeme daleko iza nas. No, pogrijesih. :-)
@Komunist Ciribu, ciriba, da li je adresa ta?! :)
@Currant Na par komentara sam upisao pogresnu adresu. :( Ovo mi je prava adresa: [email protected]
@Komunista Mir s tobom, Filumena! :-) Poslah ti pismo.
@ Currant Pax tecum
@Komunist Dok se ti ovdje boris sa nekolicinom budala, da ih naucis necemu, masovne ideologije se sprovode kroz politicare, medije itd. Ti mediji upravo kreiraju ovakve misljenja vecine. Treba udariti u srz ili korijen problema a to su upravo mediji, obrazovni sistem itd. Nemoj me pogresno shvatiti, cak naprotiv sto mislim da trebas imati vecu ulogu. Bolje procitaj par knjiga i skupljaj puno informacija jer lako je ovdje osjecat se pismeno i obrazovano sa budalama. Sutra ces morat sjest sa intelektualcima i teziti da se i tu osjecas obrazovanija, jer intelektualci konstantno rade na sebi i ne bave se tricarijama. Ne znam nista o tebi, vjerujem si angazovan ali mislim da bi trebala uci dublje u promjene jer imas potencijal i predodredena si za to. P.S. Sapienti sat :-)
Nisam kontradiktoran, zato sto smatram da je gubljenje vremena pisati i citati komentara. Ne bi trebala imati takvu sitnu ulogu, jer ovo je mjesto gdje se skupljaju budale. On pise to, jer je procitao u novinama, cuo od svoje politicke elite itd. Dok se ti ovdje boris sa nekolicinom budala, da ih naucis necemu, masovne ideologije se sprovode kroz politicare, medije itd. Ti mediji upravo kreiraju ovakve misljenja vecine. Treba udariti u srz ili korijen problema a to su upravo mediji, obrazovni sistem itd. Nemoj me pogresno shvatiti, cak naprotiv sto mislim da trebas imati vecu ulogu. Bolje procitaj par knjiga i skupljaj puno informacija jer lako je ovdje osjecat se pismeno i obrazovano sa budalama. Sutra ces morat sjest sa intelektualcima i teziti da se i tu osjecas obrazovanija, jer intelektualci konstantno rade na sebi i ne bave se tricarijama. Ne znam nista o tebi, vjerujem si angazovana ali mislim da bi trebala uci dublje u promjene jer imas potencijal i predodredena si za to.
pa tukani jedni a zaboravljate da je ogroman izbjeglica bosnjaka naselio tuzlu,pa normalno sad da ima bosnjaka koliko hoces.
@Komunist Vrijeme na ovom portalu se ne gubi ako se cak i slovima borimo protiv primitivizma, predrasuda jer svaki komentar koji u sebi sadrzi argumente, plemenitost, probudit ce, sasvim sam sigurna, u dobroj osobi potrebu da ucini isto, a to je da se i na ovaj nacin zastiti integritet jedne osobe, jednog grada, jedne drzave. Stoga, pisanje komentara nije gubljenje vremena jer upravo su nas ti komentari doveli u situaciju da ti i ja pisemo jedno drugom, zar ne? :) S obzirom na to da ne znas ko sam, samim time i ne znas da li sam clanica jedne organizacije, da li se borim na istom frontu ili ne sa svojim istomisljenicima. Ne smatram kako mali broj ljudi ne mogu nesto promijeniti. Cak si u drugom dijelu komentara kontradiktoran jer navodis kako vrijedi pokusati, a ukazati na problem u svojim komentarima i jeste pokusaj. Ja sam drustveno i politicki osvijescena i angazovana djevojka jer ne zelim zivjeti u zemlji koju zele oblikovati sizoidni malogradjani. Pozdrav. :)